Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια – Λαμπίρη: «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα»
LIFESTYLE

Τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια – Λαμπίρη: «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα»

Τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια - Λαμπίρη: «Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετράει για μένα, είναι η αγάπη κι ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου

Η Χριστίνα Λαμπίρη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και την τεκνοθεσία. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δήλωσε αρχικά, υπέρ του νομοσχεδίου. «Προφανώς και είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η τεκνοθεσία όμως, είναι μια άλλη ιστορία. Δεν θα ήμουν αρνητική. Αν με ρωτάς ως Χριστίνα, θα χαιρόμουν πάρα πολύ να είχα δύο κολλητούς φίλους ή δύο κολλητές φίλες, που να μοιράζονται τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, να κάνουν την οικογένειά τους και τα παιδιά τους», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε: «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετράει για μένα, είναι η αγάπη κι ο τρόπος που μεγαλώνεις το παιδί σου». Τέλος, αναφέρθηκε στην τηλεόραση και την ενασχόλησή της με αυτή. «Η τηλεόραση έχει μπει σε παύση από το 2018 που έχω σταματήσει. Επομένως, τώρα τι να κοιτάξω το πριν, το δίπλα, το μετά, το αύριο; Τώρα είμαστε εδώ, ταγμένοι στον δήμο Ραφήνας και πάμε να δώσουμε τον αγώνα μας για μια πολύ καλή συνέχεια στον δήμο αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις