Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατάστημα απέλυσε υπάλληλο για τα κοτσιδάκια της: Η οργή του Μικρούτσικου
LIFESTYLE

Κατάστημα απέλυσε υπάλληλο για τα κοτσιδάκια της: Η οργή του Μικρούτσικου

Κατάστημα απέλυσε υπάλληλο για τα κοτσιδάκια της: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μάσησε τα λόγια του μιλώντας για την καρδιά του ρατσισμού

Το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές ημέρες, στα social media, όπου γυναίκα υπάλληλος καταστήματος κατήγγειλε ότι απολύθηκε από τη δουλειά της, επειδή η εργοδότριά της δεν ενέκρινε ότι είχε κάνει κοτσιδάκια τα μαλλιά της («Η ιδιοκτήτρια μου είπε “είσαι ένα χάλι μαύρο, αυτό το μαλλί είναι για την Ομόνοια”»), συζήτησαν σήμερα Τρίτη (2/1) στην εκπομπή Super Κατερίνα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μάσησε τα λόγια του μιλώντας για την καρδιά του ρατσισμού. Συγκεκριμένα, η υπάλληλος του καταστήματος, μία έγχρωμη κοπέλα, αποφάσισε λόγω των εορτών να κάνει κοτσιδάκια τα μαλλιά της, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στην ιδιοκτήτρια, η οποία όπως της είπε τα θεωρεί βρώμικα και της ζήτησε να τα αλλάξει, αλλιώς θα έπρεπε να υπογράψει την παραίτησή της.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βλέποντας τα όσα διαδραματίστηκαν στο μαγαζί, από το βίντεο που παίζει στα social media, έγινε έξαλλος και μίλησε για ρατσισμό. «Η ιδιοκτήτρια είπε ότι αυτό δεν είναι ρατσισμός. Είναι η καρδιά του ρατσισμού. Το κουκούτσι του ρατσισμού κι αυτό είναι ρατσισμός. Επειδή τα μαλλιά είναι έτσι και άπτεται του ράστα, του χρώματός της, της κουλτούρας που έχει αυτή η γυναίκα, την είπε βρωμιάρα επί της ουσίας, Εξάρχεια και ό,τι χαρακτηρισμούς είχε στο μυαλό της. Είναι βαθύτατα ρατσιστική η διαδικασία. Ντρέπομαι. Είπε δεν είναι για εδώ αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Ντρέπομαι που ήμουν 20χρόνια στην Κηφισιά

«Ντρέπομαι που ήμουν 20 χρόνια στην Κηφισιά και έχω περάσει από αυτό το μαγαζί κι έχω ψωνίσει. Ντρέπομαι στην κυριολεξία. Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που θεωρούν τους εργαζόμενους… Δεν λέω ότι είναι καθολικό. Επειδή ήμουν 20 χρόνια Κηφισιώτης και γνώριζα την αγορά και έχω περάσει από αυτό το μαγαζί, είναι ντροπή. Να χρησιμοποιείς τον εργαζόμενο ότι είναι ένα πράγμα που το κάνεις ό,τι θέλεις και μάλιστα το απολύω και διώχνω άνθρωπο. Βαθύτατα ρατσιστική και φασιστική διάκριση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις