Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παναγιώτης Ραφαήλ νέα: Οι ευχές για όλον τον κόσμο για το 2024
ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώτης Ραφαήλ νέα: Οι ευχές για όλον τον κόσμο για το 2024

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μάς εύχεται καλή χρονιά και πολλές ευτυχισμένες στιγμές για το νέο έτος

Ο “μικρός ηρωας”, Παναγιώτης Ραφαήλ, μας εύχεται καλή χρονιά και πολλές ευτυχισμένες στιγμές το 2024, έχοντας, πλέον, αφήσει στο παρελθόν την πολύ σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Ραφαήλ, το μικρό αγοράκι που με πολύ κουράγιο και δύναμη ψυχής κατάφερε να ξεπεράσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, απαθανατίστηκε από τους γονείς του να θαυμάζει τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο σαλόνι του σπιτιού του.και να λέει πόσο πολύ του αρέσουν, σε βίντεο που ανέβηκε στο Να σημειώσουμε ότι ο Παναγιώτης Ραφαήλ, πριν λίγα χρόνια είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα με τη δύναμη ψυχής του, μοιάζει καλά στην υγεία του και απολαμβάνει τις γιορτινές μέρες, μαζί με την οικογένειά του.

“Ευχόμαστε το 2024 να φωτίσει τις ζωές σας, όπως τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια φωτίζουν το σαλόνι! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές!”, έγραψαν σε ανάρτησή του στο Facebook οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ. Στο βίντεο που συνοδεύει το ποστ, η μητέρα του Παναγιώτη Ραφαήλ ακούγεται να ρωτά τον μικρό για το αγαπημένο του στολίδι πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. “‘Ολα αυτά τα στολίδια του και τα λαμπάκια του. Τα λαμπάκια του δέντρου φωτίζουν όλο το σαλόνι”, απάντησε ο “μικρός ήρωας”.

Ο “μικρός ηρωας”, Παναγιώτης Ραφαήλ, μας εύχεται καλή χρονιά και πολλές ευτυχισμένες στιγμές το 2024, έχοντας, πλέον, αφήσει στο παρελθόν την πολύ σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Ραφαήλ, το μικρό αγοράκι που με πολύ κουράγιο και δύναμη ψυχής.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης – Ραφαήλ

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης – Ραφαήλ έδωσε μάχη για τη ζωή του και ταξίδεψε στη Βοστώνη των ΗΠΑ πριν τέσσερα χρόνια, για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία. Τώρα, ο μικρούλης δυναμώνει και ανακαλύπτει τις νέες του δυνατότητες, όπως είχαν αναφέρει οι γονείς του με παλαίοτερη ανάρτηση στο Facebook.

“Όλα αυτά που έχει κατακτήσει μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια. Και φυσικά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που βοηθήσατε με την αγάπη σας και την πίστη σας να φτάσουμε ως εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Αυτό το θαύμα πραγματοποιήθηκε χάρη σε εσάς”, σημείωναν στην ανάρτηση οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ. Το πρόβλημα του 5χρονου σήμερα αγοριού και η έκκληση των γονιών του είχε κινητοποιήσει πλήθος κόσμου που έσπευσε να συνεισφέρει από το υστέρημά του, προκειμένου ο Παναγιώτης Ραφάηλ να μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να υποβληθεί στη σωτήρια, όπως αποδείχθηκε, θεραπεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις