Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης: Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει Φετφατζίδη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης: Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει Φετφατζίδη

Άρης: Η καριέρα του Φετφατζίδη

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Άρης θέλει να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης για το πρωτάθλημα της Super League έχοντας την 5η θέση, εφόσον ο Ντάβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον δεν υπολογίζεται. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μάλιστα βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος ανήκει στην ομάδα της Κύπρου, ΑΠΟΕΛ.

Οι κίτρινοι ψάχνουν την επιστροφή του 33χρονου εξτρέμ, ο οποίος αγωνιζόταν στον Άρη από τον Φεβρουάριο του 2019 έως τον Οκτώβριο του 2020, όταν και έφυγε για την Αλ Κορ του Κατάρ. Μοναδικό εμπόδιο είναι αυτή την στιγμή είναι το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ και γίνονται προσπάθειες, ώστε να βρεθεί λύση. Φέτος με την κυπριακή ομάδα ο Φετφατζίδης έχει 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, που μεταφράζονται σε 543 λεπτά.

Η καριέρα του έως τώρα

Ο Φετφατζίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό την σεζόν 2009-2013 έχοντας 53 συμμετοχές και 5 γκολ. Στην συνέχεια μετακόμισε στην γειτονική χώρα, Ιταλία, στην ομάδα της Τζένοα με 36 εμφανίσεις και 4 τέρματα την σεζόν 2013-15. Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2015 παραχωρήθηκε ως δανεικός για έξι μήνες στην Κιέβο Βερόνα με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε μόλις τέσσερις εμφανίσεις με κανένα γκολ. Το καλοκαίρι μετακινήθηκε στην Σαουδική Αραβία για την ομάδα της Αλ Αχλί την σεζόν 2015-2018 με 67 συμμετοχές και 15 γκολ.

Το 2019 come back στην Ελλάδα για να ξανά αγωνιστεί με τους Πειραιώτες με 9 συμμετοχές και 1 τέρμα και το συμβόλαιό του με την ομάδα λύθηκε και αποχώρησε ως ελεύθερος.  Στις 2 Φεβρουαρίου του 2019 ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν με 45 συμμετοχές και 7 τέρματα. Αγωνίζεται στην Αλ Κορ στο Κατάρ με 34 συμμετοχές και 9 γκολ, μετά το 2022 συνέχισε στο Κατάρ στην ομάδα της Αλ Σαλιγιά με 7 συμμετοχές και 1 γκολ. Επέστεψε στην Ευρώπη στην Ιταλία στην ΣΠΑΛ με 13 συμμετοχές  και 1 τέρμα και τώρα αγωνίζεται στην ΑΠΟΕΛ έχοντα 6 συμμετοχές, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να θέλει την επιστροφή του “Φέτφα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις