Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσέλσι: Το καλοκαίρι θα δώσει τα πάντα για να τον αποκτήσει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσέλσι: Το καλοκαίρι θα δώσει τα πάντα για να τον αποκτήσει

Τσέλσι: Ποιον παίκτη κοιτάζει και θα δώσει 130 εκ;

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Βίκτορ Όσιμεν θέλει να κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι η Τσέλσι και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι οι μπλε καταστρώνουν τα πλάνα τους για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν το deal.

Ο Όσιμεν αποτελεί τον πρώτο στόχο της Τσέλσι για την ενίσχυση της επίθεσης για το πρωτάθλημα της Premier League, όχι όμως για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά για το ερχόμενο καλοκαίρι παρά το γεγονός πως ο παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Τα δεδομένα του deal ανάμεσα στη Νάπολι και τον Νιγηριανό άσο προβλέπουν ρήτρα αποχώρησής του ύψους 130.000.000 ευρώ ποσό που είναι πρόθυμη να καταβάλει η Τσέλσι σε περίπτωση που προχωρήσει στις απαραίτητες πωλήσεις.

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα

Θυμίζουμε ότι, για τον Όσιμεν είχε φτάσει στα γραφεία της ιταλικής ομάδας πρόταση ύψους 200.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι από την Αλ Αχλί, η οποία και απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον πρόεδρο των Ιταλών, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Πάντως, πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τους ανθρώπους της Τσέλσι να σχεδιάζουν να κινηθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τον φορ αποκάλυψη της Χιρόνα, Αρτέμ Ντόβμπικ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις