Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πρωτοχρονιά 2024 – Πατέλης: Η φωτογραφία με τον σύντροφό του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοχρονιά 2024 – Πατέλης: Η φωτογραφία με τον σύντροφό του

Πρωτοχρονιά 2024 - Πατέλης: Ο κ. Πατέλης έχει παντρευτεί το 2009

Με μια φωτογραφία με τον σύντροφό του επέλεξε να ευχηθεί το «καλή χρονιά» ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

«Καλή χρονιά» έγραψε ο κ. Πατέλης στα σόσιαλ μίντια, ανεβάζονας και μια σέλφι με τον σύντροφό του.

Δείτε την ανάρτηση Πατέλη:

Ο κ. Πατέλης έχει παντρευτεί το 2009 με τον σύντροφό του στο Λονδίνο και πολλές φορές έχει αναφερθεί στην ισότητα των ομόφυλων ζευγαριών και στην νομιμοποίηση των σχέσεών τους από την ελληνική έννομη τάξη. «Ο πρωθυπουργός είπε ότι πιστεύει στην ισότητα στο γάμο και θα το φέρει αυτό στη Βουλή. Προφανώς ο χρονισμός είναι δικιά του απόφαση, αλλά νομίζω ότι η κοινωνία μας έχει δείξει ότι δεν είναι το νούμερο ένα θέμα που τους απασχολεί. Θα έλεγα ότι καθόλου δεν απασχολεί τον κόσμο» δήλωσε πρόσφατα.

Για τον σύντροφό του, Μιχάλη, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά: «Γνωριστήκαμε στο Λονδίνο το 2004. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έξι μήνες μετά, μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι και έκτοτε είμαστε μαζί. Στα χαρτιά δεν ταιριάζουμε, διότι είναι πιανίστας κλασικής μουσικής και εγώ οικονομολόγος. Όμως κάνουμε εξαιρετική παρέα και μας αρέσει να είμαστε μαζί, πώς να το πω. Πολλές φορές προτιμάω να είμαι μαζί του αντί με φίλους και με παρεξηγούν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Patelis (@patelisalexis)

Για τον γάμο τους, στο Λονδίνο το 2009 είχε εξομολογηθεί,

«Ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου. Είχαν έρθει γονείς και οικογένεια από την Ελλάδα. Οι γονείς μου ήταν πάντα στο πλευρό μου. Ήρθαμε στην Ελλάδα μετά τον γάμο και το 2017 κάναμε και σύμφωνο συμβίωσης. Ο Μιχάλης έχει μάθει ελληνικά και του αρέσει η ζωή εδώ. Είναι η πατρίδα του».

Ο Αλέξης Πατέλης είναι Προϊστάμενος στο Οικονομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης, με αρμοδιότητα να συμβουλεύει τον πρωθυπουργό για θέματα οικονομικής πολιτικής και να λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος με την παγκόσμια επενδυτική κοινότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις