Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χαβιέρ Μιλέι σύντροφος: Τα καυτά φιλιά του νέου προέδρου της Αργεντινής με τη σέξι Φατίμα
ΚΟΣΜΟΣ

Χαβιέρ Μιλέι σύντροφος: Τα καυτά φιλιά του νέου προέδρου της Αργεντινής με τη σέξι Φατίμα

Χαβιέρ Μιλέι σύντροφος: Μιλέι και Φλόρεζ είναι ζευγάρι από το 2022

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν βίντεο που καταγράφουν τα καυτά φιλιά του Χαβιέρ Μιλέι, νέου προέδρου της Αργεντινής και πρώην εκπαιδευτή ταντρικού σεξ με τη σύντροφό του, Φατίμα Φλόρεζ στη σκηνή κατάμεστου θεάτρου. Ο 53χρονος Μιλέι που δηλώνει αναρχοκαπιταλιστής, έφθασε στο Roxy Theatre στο Μαρ ντελ Πλάτα γύρω στις 21:40 τοπική ώρα το βράδυ της Παρασκευής, αφού ταξίδεψε με εμπορική πτήση του εθνικού αερομεταφορέα, Aerolineas Argentinas από το Μπουένος Άιρες στην πόλη. Πλήρωσε κανονικά από την τσέπη του το εισιτήριο για την παράσταση σύμφωνα με τοπικά Μμε και αφού απήλαυσε το νέο μιούζικαλ “Fatima 100%”, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Φλόρεζ, ανέβηκε στη σκηνή όπου τον περίμενε η σύντροφός του ντυμένη με μια χρυσαφί αποκαλυπτική στολή και ασορτί γάντια.

Μετά από μια σύντομη ομιλία προς το κοινό, κατά την οποία προειδοποίησε ότι περιμένουν τα δύσκολα την Αργεντινή, αλλά η χώρα πρέπει να προχωρήσει μπροστά, αντάλλαξε με την Φλόρεζ ένα παθιασμένο φιλί αδιαφορώντας για τα βλέμματα των θεατών ή τις κάμερες που κατέγραφαν κάθε του κίνηση.

Μιλέι και Φλόρεζ είναι ζευγάρι από το 2022

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μιλέι ανταλλάσει δημοσίως καυτά φιλιά με τη σύντροφό του, αφού το ίδιο είχε κάνει σε ζωντανή αναμετάδοση τη βραδιά των εκλογών τον περασμένο Νοέμβριο, όταν επικράτησε με διαφορά του αντιπάλου του. Στο θέατρο τον συνόδεψαν η αδελφή του, Καρίνα και ο επικεφαλής της ασφάλειάς του, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Μετά την παράστασή της η Φλόρεζ, δημοφιλής κωμικός και μίμος στην Αργεντινή, ευχαρίστησε τον Μιλέι από σκηνής για την παρουσία του στο σόου και αποχώρησαν λίγο αργότερα μαζί. Στη διάρκεια του μιούζικαλ η Φλόρεζ υποδύθηκε μεταξύ άλλων τον Μιλέι, την πρώην πρόεδρο της Αργεντινής, Κριστίνα Κίρχνερ, την Τέιλορ Σουίφτ, την Τίνα Τέρνερ και τη Λάιζα Μινέλι.

Μιλέι και Φλόρεζ είναι ζευγάρι από το 2022, μετά τη συνάντησή τους σε δημοφιλές στην Αργεντινή talk show, δύο μήνες προτού η κωμικός χωρίσει από τον τότε σύζυγό της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις