Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλλαγή χρονιάς 2024 Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Γιορτές, συναυλίες, πάρτι και σόου πυροτεχνημάτων
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγή χρονιάς 2024 Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Γιορτές, συναυλίες, πάρτι και σόου πυροτεχνημάτων

Δείτε φωτό και βίντεο

Με συναυλίες, σόου πυροτεχνημάτων, γιορτές σε κεντρικές πλατείες υποδέχθηκε η Ελλάδα το 2024. Στην Αθήνα, στην Πλατεία Συντάγματος στήθηκε και φέτος το ιδανικότερο σκηνικό υποδοχής του νέου έτους, με δύο ξεχωριστές συναυλίες με πρωταγωνιστές τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Μαρίνα Σάττι. Η πρωτοχρονιάτικη γιορτή της Πλατείας Συντάγματος ξεκίνησε στις 22:00 με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, και οικοδεσπότες την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο που υποδέχθηκαν στη σκηνή τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα έδωσε το σύνθημα για την παραδοσιακή αντίστροφη μέτρηση της αλλαγής του χρόνου. Στην αλλαγή του χρόνου πυροτεχνήματα φώτισαν τον αττικό ουρανό καλωσορίζοντας με λάμψη το 2024.

Δύο ξεχωριστές συναυλίες καλωσορίζουν το 2024 εκρηκτικά!

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανέβηκε στις 11 το βράδυ στη σκηνή με την Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες λαϊκές φωνές, τον Βύρωνα Τσουράπη, πιστό συνοδοιπόρο του στις ζωντανές εμφανίσεις του, αλλά και τη δυναμική μπάντα «Ευγενείς Αλήτες» με τους Θανάση Τσακιράκη, Ηλία Λαμπρόπουλο, Αλέξανδρο Ζουγανέλη και Κατερίνα Λιάκη.

Το δικό της στίγμα δίνει στη βραδιά και η δημοφιλής τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024, Μαρίνα Σάττι, με τους pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της ως τις πρώτες ώρες του 2024.

Πάρτι ως το πρωί στη Βαρβάκειο!

Ο Δήμος Αθηναίων και οι Street Outdoors διοργάνωσαν το μεγαλύτερο και πιο ιδιαίτερο ΝΥΕ party της πόλης, όπου καταξιωμένοι DJ και παραγωγοί αναλαμβάνουν τα decks και μοιράζουν upbeat μουσική για χορό ως το πρωί.

Με πυροτεχνήματα υποδέχεται το 2024 η Θεσσαλονίκη

Τον ουρανό της Θεσσαλονίκης φώτισαν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα στην αλλαγή του χρόνου. Η ρίψη τους έγινε στην πλατεία Αριστοτέλους και είναι προσφορά του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη η οποία κινείται σε ιδιαίτερους ρυθμούς από το πρωί της Κυριακής, ο ουρανός γέμισε το απόγευμα με φαναράκια, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου.

Πρόκειται για το «Fanarakia Christmas Event», που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Χανιά: Χαμός από κόσμο στο κέντρο για την αλλαγή του χρόνου

Πλήθος κόσμου στους δρόμους των Χανίων την τελευταία ημέρα του 2023. Οι Χανιώτες επέλεξαν να κατεβούν στην πόλη για ψώνια, φαγητό, ή και απλά για μια βόλτα και στο κέντρο της πόλης δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Πολλές ήταν οι οικογένειες με παιδιά. Δεν έλειψαν οι παραδοσιακές τσικουδιές σε ταβέρνες και μεζεδοπωλεία, ενώ την εμφάνισή τους έκαναν και οι ψησταριές. Στο Ενετικό Λιμάνι, σε πιο βραδινή ώρα, είχε συναυλία με τον Μάνο Μαλαξιανάκη ενώ μουσική έπαιζε γενικά σε πολλά σημεία στην πόλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις