Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παράνομος τζόγος Θεσσαλονίκη: Έντεκα συλλήψεις σε καφετέρια
ΕΛΛΑΔΑ

Παράνομος τζόγος Θεσσαλονίκη: Έντεκα συλλήψεις σε καφετέρια

Παράνομος τζόγος Θεσσαλονίκη: Ο 50χρονος υπεύθυνος του καταστήματος είχε εγκαταστήσει 35 ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν για διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χθες βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε ότι ο 50χρονος υπεύθυνος του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 35 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους 10 εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα ηλεκτρονικά παίγνια από ισάριθμους θαμώνες. Κατασχέθηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές στους οποίους διενεργούνταν τα παράνομα τυχερά παιχνίδια, καθώς και η κεντρική μονάδα του ηλεκτρονικού υπολογιστή (server) με τον οποίο ήταν συνδεδεμένοι.

Για παράνομα τυχερά παίγνια συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο δέκα άτομα, με τους αστυνομικούς να κατάσχουν χρηματικό ποσό από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού.

10 συλλήψεις στο Ρέθυμνο

Πρόκειται για οχτώ Έλληνες εκ των οποίων μια γυναίκα και δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου, εντοπίστηκαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος-καφετέρια σε περιοχή του δήμου Ρεθύμνης, ιδιοκτησίας ενός Έλληνα ο οποίος απουσίαζε, να συμμετέχουν σε τυχερό παιχνίδι, τα γνωστά «ζάρια».

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι, η υπεύθυνη λειτουργίας του καταστήματος είχε επιτρέψει σε εννέα άτομα τη συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου “κύβοι-ζάρια” με συνομολόγηση χρηματικού στοιχήματος και απόδοση κερδών στους παίκτες και τον διοργανωτή, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις