Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαχαίρωμα στα Χανιά: Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία
ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρωμα στα Χανιά: Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

Μαχαίρωμα στα Χανιά: Η έρευνα της αστυνομίας είναι εξονυχιστική

Εξονυχιστική είναι η έρευνα της αστυνομίας κάτω από τις συνθήκες που βρέθηκε μαχαιρωμένος ένας 80χρονος, χθες το πρωί, στο σπίτι του στο Βαμβακόπουλο στα Χανιά. Πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες κινούνται προς πάσα κατεύθυνση ακόμα και στο στενό περιβάλλον του 80χρονου, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το πώς μπορεί να έγινε το συμβάν. Πιθανό πάντως είναι και το ενδεχόμενο της ληστείας που επίσης εξετάζεται. Φυσικά, οι αστυνομικές έρευνες διεξάγονται με πάσα μυστικότητα και προσοχή αφού ακόμα δεν μπορούν να υπάρξουν ξεκάθαρες εκτιμήσεις για το τι μπορεί να συνέβη, πιθανότατα το βράδυ της προηγούμενης ημέρας από εκείνη που βρέθηκε τραυματισμένος ο 80χρονος.

Εκείνο πάντως που βγαίνει επίσης ως συμπέρασμα από την αστυνομία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ότι ο ηλικιωμένος, την ώρα του συμβάντος αντιστάθηκε στον όποιο δράστη, προσπαθώντας να αποφύγει το «μοιραίο». Εν τέλει δεν απέφυγε τα σοβαρά τραύματα σε θώρακα και πλευρά, ενώ στο σώμα του υπήρχαν σημάδια από χτυπήματα.

Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ ο 80χρονος στα Χανιά

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 80χρονος λόγω της σοβαρότητας του τραύματος στον θώρακα χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, με την κατάσταση του να θεωρείται σοβαρή. Παρόλα αυτά, οι έρευνες της αστυνομίας σίγουρα θα φέρουν περισσότερα αποτελέσματα, όταν και εφόσον ο ηλικιωμένος ανακτήσει τις δυνάμεις του και είναι σε θέση να μιλήσει και αυτό φυσικά είναι το προσδοκώμενο.

Υπενθυμίζεται ότι οι γείτονες και γνωστοί του άτυχου 80χρονου μιλούν για έναν πολύ αγαπητό και φιλήσυχο άνδρα που δεν είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη γειτονιά, ούτε είχε δώσει δείγματα ότι αντιμετωπίζει προβλήματα. Εκείνο που γίνεται γνωστό βάσει πληροφοριών, είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο άνετο οικονομικά, που είχε άριστες σχέσεις με τον περίγυρό του και τίποτα δεν προϊδέαζε ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι άσχημο στην καθημερινότητά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις