Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδεία 32χρονου αστυνομικού Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία 32χρονου αστυνομικού Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο

Κηδεία 32χρονου αστυνομικού Θεσσαλονίκη: Τραγική φιγούρα η μητέρα του 32χρομου που βγήκε υποβασταζόμενη από τον Ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε σήμερα στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης, η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/12) από το μαχαίρι του 44χρονου Νορβηγού. Φίλοι, συγγενείς και αστυνομικοί, συνάδελφοι του αδικοχαμένου αστυνομικού, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς στο σημείο, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, ενώ τραγική φιγούρα η μητέρα του 32χρομου που βγήκε υποβασταζόμενη από τον Ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου στον οποίο τελέστηκε νωρίτερα η εξόδιος ακολουθία.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, στην κηδεία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μάνος Θεοχάρης , Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ με τον Αρχηγό του Σώματος αντιστράτηγο, Λάζαρο Μαυρόπουλο. Στη διάρκεια της τελετής το Άγημα της Ελληνικής Αστυνομίας απέδωσε πλήρεις τιμές με τρεις βολές στον αέρα και η μπάντα μετά τα πένθιμα εμβατήρια, παιάνισε τον Εθνικό Ύμνο με τον κόσμο να φωνάζει «Αθάνατος». Σημειώνεται πως τη νεκροφόρα συνόδευσαν από το κέντρο της Θεσσαλονίκης με πομπή περιπολικά και μοτοσικλέτες της αστυνομίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις