Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοφία Βόσσου – Μικρούτσικος: Το είχα σαν φαντασίωση, να είναι ντυμένος φαντάρος στις σκάλες
LIFESTYLE

Σοφία Βόσσου – Μικρούτσικος: Το είχα σαν φαντασίωση, να είναι ντυμένος φαντάρος στις σκάλες

Σοφία Βόσσου - Μικρούτσικος: Δείτε το βίντεο και τον σύντομο διάλογο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε, σε μια ατάκα που είχε πει στο παρελθόν κι είχε παρεξηγηθεί από πολλούς.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε, μιλώντας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Δεν είπα ότι βρεθήκαμε στις σκάλες. Το έχετε πάρει αλλιώς, άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου. Το περιέγραψα ως φαντασίωση αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήμασταν και πρωτοπόροι τότε, γιατί μετά, δέκα χρόνια αργότερα, το έκαναν όλοι. Μου είπες “μια φαντασίωση που θα μπορούσες να έχεις με τον Ανδρέα;” και είπα αυτό. Ντυμένος φαντάρος στις σκάλες».

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επισήμανε: «Και βγήκε η φήμη ότι εγώ ντυνόμουν φαντάρος και την πήγαινα σε σκάλα και… παίζαμε σκάκι».

Τέλος, η Σοφία Βόσσου είπε: «Και αντ’ αυτού, η αναπαραγωγή ήταν έτσι. Καμία σχέση όλο αυτό. Το να λες άλλα και να βγαίνουν άλλα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις