Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γωγώ Γαρυφάλλου γενέθλια: Δεν έκανα πάρτι, ούτε χόρευα στα τραπέζια
LIFESTYLE

Γωγώ Γαρυφάλλου γενέθλια: Δεν έκανα πάρτι, ούτε χόρευα στα τραπέζια

«Όλος ο κόσμος λέει "πώς πενθούν έτσι;" και στην τελική τι τους νοιάζει;» πρόσθεσε εκνευρισμένη

Μόλις μερικές ημέρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, η αδερφή του, Άννα και η στενή τους φίλη, Γωγώ Γαρυφάλλου διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο για τα γενέθλια της δεύτερης. Βίντεο που αναρτήθηκε στα social media προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις για την απόφαση των δύο γυναικών να πάνε στα μπουζούκια, ενώ υπάρχει πένθος στην οικογένεια. Αν και η Γωγώ Γαρυφάλλου απάντησε στο Instagram, μία ημέρα μετά τη δημοσίευση του βίντεο, μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και στην κάμερα του «Breakfast@Star».

«Δύσκολα τα Χριστούγεννα και έχουμε ακούσει τα εξ’ αμάξης. Μαύρα κατάμαυρα γενέθλια ήταν και να πω ότι δεν οργάνωσα γενέθλια. Εκείνη τη μέρα δουλεύαμε με την Άννα και τελείωσε η βραδιά για το δικό μας μαγαζί και έχουμε ένα φιλικό ζευγάρι που μας αγαπάει πάρα πολύ. Και μας είπε “όχι δεν θα μείνετε έτσι άγιες μέρες, να ρθείτε” και μας έστελναν μηνύματα».

«Η Άννα εκείνη τη μέρα δεν ήταν καθόλου καλά και δεν έκανα κανένα πάρτι, ούτε στα τραπέζια χόρευα. Απλά η φίλη μας ανέβασε το στόρι που η Καρουσάκη μου λέει το “χρόνια πολλά” χωρίς τούρτα και μετά βρέθηκε όλος ο κόσμος να λέει “πώς πενθούν έτσι;”. Και στην τελική και τι τους νοιάζει κιόλας; Ούτε γενέθλια κάναμε, ούτε χαρές έχουμε» και τέλος, είπε: «Εμένα με πήρε η Άννα και μου είπε τον χαμό που έχει γίνει. Όταν αντιλήφθηκα τι έγινε προσωπικά τρελάθηκα. Είναι χάλια, έχει να βιώσει όλο αυτό. Εγώ σαν κουμπάρα και φίλη της έχω το χρέος να την κάνω να χαμογελάει».

Το ξέσπασμα της Γωγώς Γαρυφάλλου

Το απόγευμα της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου, η Γωγώ Γαρυφάλλου με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram λέγοντας πως εμείς «έχουμε άρνηση στο πένθος» και υπογράμμισε ότι «όφειλα να κάνω το καλύτερο για την κουμπάρα μου και θα συνεχίσω να το κάνω».

Αναλυτικά, η Γωγώ Γαρυφάλλου είπε: «Κάνω αυτό το story για να τοποθετηθώ, διότι τα έχω πάρει εντελώς και τελείως στην κράνα. Πρώτον όσο αγαπάει η Αννούλα τον αδερφό της δεν τον αγαπάει κανένας από όλους εσάς εκεί έξω. Δεύτερον ήταν ημέρες Χριστούγεννων, είχα τα γενέθλια μου. Όφειλα να κάνω το καλύτερο για την κουμπάρα μου και θα συνεχίσω να το κάνω, για να χαμογελάει, γιατί και ο Νίκος μας δεν θέλει να κλαίει η Αννούλα μας όπως και ο κύριος Γιάννης μας. Τώρα συνεχίζω. Ένα φιλικό ζευγάρι το οποίο μας αγαπάει πολύ μας είπε με το ζόρι να πάμε μόνο και μόνο, γιατί ήταν μέρες άγιες ημέρες, ήταν μέρες Χριστουγέννων και να μας κάνει να ξεχαστούμε. Ποιο είναι το πρόβλημά σας; Και να σας πω και κάτι ακόμα; Εμείς έχουμε άρνηση στο πένθος. Για μας ο Νίκος είναι, ήταν και θα είναι για πάντα εδώ, ο γαμπρούλης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις