Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ντόναλντ Τραμπ – «Μόνος στο σπίτι 2»: Με παρακαλούσαν να παίξω στην ταινία
ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ – «Μόνος στο σπίτι 2»: Με παρακαλούσαν να παίξω στην ταινία

Ντόναλντ Τραμπ - «Μόνος στο σπίτι 2»: Οι αναφορές του Τραμπ έγιναν σε απάντηση δήλωσης του σκηνοθέτη της ταινίας Κρις Κολόμπους ότι ο Τραμπ «άσκησε μπούλινγκ» για να παίξει στην ταινία

Μια δική του εκδοχή για την εμφάνισή του στην ταινία «Home Alone 2» έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, που πιστεύει μάλιστα ότι η επιτυχία της ταινίας οφείλεται… στον ίδιο. Ο Τραμπ είχε εμφανιστεί στη συνέχεια της πολύ επιτυχημένης ταινίας σε ένα πλάνο ελάχιστων δευτερολέπτων, όπου δίνει οδηγίες στον μικρό Κέβιν, τον Μακόλεϊ Κάλκιν. Οι αναφορές του Τραμπ έγιναν σε απάντηση δήλωσης του σκηνοθέτη της ταινίας Κρις Κολόμπους ότι ο Τραμπ «άσκησε μπούλινγκ» για να παίξει στην ταινία. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε μια διαφορετική εκδοχή και τη μοιράστηκε με ακολούθους του στο Truth Social.

«Νοίκιασαν το ξενοδοχείο Plaza στη Νέα Υόρκη, το οποίο μου ανήκε τότε. Ήμουν πολύ απασχολημένος και δεν ήθελα να το κάνω. Ήταν πολύ καλοί, αλλά πάνω απ’ όλα επίμονοι. Συμφώνησα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία! Αυτή η μικρή εμφάνιση απογειώθηκε σαν πύραυλος και η ταινία είχε μεγάλη επιτυχία -και εξακολουθεί να έχει- ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων. Ο κόσμος μου τηλεφωνεί κάθε φορά που προβάλλεται», έγραψε.

«Ήμουν, και εξακολουθώ να είμαι, σπουδαίος για την ταινία»

Ο όρος του Τραμπ για τη χρήση του ξενοδοχείου για την ταινία, πέρα από την αμοιβή, ήταν να εμφανιστεί σε αυτή, είχε πει το 2020 ο σκηνοθέτης Κρις Κολόμπους στο Business Insider. Και πάλι όμως ο Τραμπ πιστεύει κάτι διαφορετικό: «Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια».

Προσθέτει ότι η εμφάνισή του έδωσε σημαντική ώθηση στην ταινία: «Βοήθησε στην επιτυχία της ταινίας, αλλά αν ένιωθαν ότι τους εκφοβίζουν ή δεν με ήθελαν, γιατί με έβαλαν και με κράτησαν εκεί για πάνω από 30 χρόνια; Επειδή ήμουν, και εξακολουθώ να είμαι, σπουδαίος για την ταινία, γι’ αυτό! Απλά άλλος ένας χολιγουντιανός από το παρελθόν που ψάχνει για μια δόση δημοσιότητας του Τραμπ για τον εαυτό του!» Η ταινία ήταν όντως επιτυχημένη με εισπράξεις που έφτασαν τα 359 εκατ. δολάρια όταν προβλήθηκε το 1992, φτάνοντας στην τρίτη θέση του καταλόγου για τις ΗΠΑ εκείνη τη χρονιά. Δύσκολά θα έλεγε κάποιος ότι αυτό οφείλεται στον Τραμπ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις