Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βασίλης Καρράς απαγωγή: Είχε πέσει θύμα 3 φορές ο τραγουδιστής!
ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Καρράς απαγωγή: Είχε πέσει θύμα 3 φορές ο τραγουδιστής!

Για τις απαγωγές είχε μιλήσει και σε συνέντευξη στον Νίκο Κοκλώνη

Ο θάνατος του Βασίλη Καρρά προκάλεσε θλίψη στους οικείους του και στους ανθρώπους που τον θαύμαζαν και τον ακολουθούσαν σε όλη την πορεία του στη δημιουργία και το τραγούδι. Κάποιες άγνωστες πτυχές του περιέγραψε ο ίδιος στο βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει ο ίδιος το 2019 με τίτλο: “Από την αποθέωση της Ανατολής… στο χειροκρότημα της Δύσης” από τις εκδόσεις Μαλλιάρης –Παιδεία. Την επιμέλεια είχε κάνει ο δημοσιογράφος και καλός φίλος του αγαπημένου τραγουδιστή, Νίκος Δημαράς. Το πρωί της Πέμπτης 28/12, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα αποκάλυψε πως ο “άρχοντας της νύχτας” του είπε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής.

“Στην παρουσίαση του βιβλίου μου είπε: “ήρθες πολύ διαβασμένος, γι αυτό θα γράψουμε ακόμα ένα βιβλίο”. Και του απάντησα: “Τι άλλο να γράψουμε; Εδώ τα γράψαμε όλα”. “Θα τα γράψουμε όλα. Αναλυτικά τη ζωή. Και τις τρεις απαγωγές”, μου είπε. Δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες γιατί τις κρατούσε για το επόμενο βιβλίο. Ο Βασίλης Καρράς σε μία διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα έπεσε θύμα βίαιης απαγωγής με σκοπό την απόσπαση λύτρων”, ανέφερε ο στενός φίλος του τραγουδιστή στο Star.

Για τις απαγωγές είχε μιλήσει και σε συνέντευξη στον Νίκο Κοκλώνη λέγοντας: “Αυτά θα τα πούμε μόλις γράψω βιβλίο. Αυτά δεν τα λέμε εδώ. Είναι τρεις οι απαγωγές δεν είναι δύο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις