Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 14χρονος Άρτα – κάλαντα: Αποσωληνώθηκε και αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ ο ανήλικος
ΕΛΛΑΔΑ

14χρονος Άρτα – κάλαντα: Αποσωληνώθηκε και αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ ο ανήλικος

14χρονος Άρτα - κάλαντα: Οι γιατροί ανέμεναν τη συμπλήρωση και του δεύτερου 24ωρου από την πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το παιδί ώστε να κρίνουν τη κατάσταση της υγείας του.

Θετική εξέλιξη παρουσιάζει η κλινική εικόνα του 14χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παίδων Αγία Σοφία στο οποίο μεταφέρθηκε αφού κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα στην Άρτα. Το 14χρονο αγόρι αποσωληνώθηκε και αύριο ή μεθαύριο αναμένεται να βγει και από τη ΜΕΘ ώστε να νοσηλευτεί πλέον στην Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου. Όπως εξηγούσαν ιατρικές πηγές οι γιατροί ανέμεναν τη συμπλήρωση και του δεύτερου 24ωρου από την πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το παιδί ώστε να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.

Οι απεικονιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το παιδί το απόγευμα της Δευτέρας επιβεβαίωσαν την καλή μετεγχειρητική έκβαση και τη συγκρατημένη αισιοδοξία των χειρουργών για την κατάστασή του. Υπενθυμίζεται ότι το παιδί υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, με τους γιατρούς να είναι ικανοποιημένοι από την επέμβαση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις