Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λίβερπουλ: Ο Κλοπ εντυπωσιάζεται από τον Έντο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ εντυπωσιάζεται από τον Έντο

Λίβερπουλ: Η επιστροφή του Τιάγκο Αλκάνταρα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Στην απόκτηση του Γουατάρου Έντο από την Στουτγκάρδη αντί ενός ποσού κοντά στα 20.000.000 ευρώ προχώρησε η Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι σε μία μεταγραφή που, αν μη τι άλλο, σχολιάστηκε ιδιαίτερα. Ο 30χρονος Ιάπωνας μέσος μπορεί να μην βρισκόταν στις βασικές επιλογές της λίστας του Γιούργκεν Κλοπ αλλά ήδη έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την περίπτωσή του.

Μέσα σ’ αυτούς βρίσκεται και ο Γερμανός τεχνικός κάτι που δείχνουν και οι συνολικά 24 συμμετοχές του παίκτη σε όλες τις διοργανώσεις. Θυμίζουμε ότι ο Έντο αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Κλοπ για τη μεσαία γραμμή και τον ακολούθησε λίγες μέρες αργότερα αυτή του Ράιαν Χράβενμπερχ από την Μπάγερν Μονάχου.

Η επιστροφή του Τιάγκο

Στις 26 Απριλίου του 2023 καταγράφεται η τελευταία επίσημη παρουσία του Τιάγκο Αλκάνταρα με τη φανέλα της Λίβερπουλ καθώς ο ποδοσφαιριστής μετά πέρασε την πόρτα του χειρουργείου εξαιτίας τραυματισμού του στο ισχύο. Πλέον, σύμφωνα με την AS, με την έναρξη του 2024 ο Ισπανός χαφ αναμένεται να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Κλοπ ο οποίος καλείται να πάρει μία απόφαση αναφορικά με το μέλλον του παίκτη.

Το συμβόλαιο του Τιάγκο εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και παρά το γεγονός πως τόσο ο Κλοπ όσο και οι υπόλοιποι άνθρωποι της ομάδας έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον παίκτη, είναι σκεπτικοί ως προς την υπόθεση της ανανέωσής του. Ο Αλκάνταρα είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές των “Κόκκινων” χρήματα τα οποία δεν έχει δικαιολογήσει με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο καθώς ειδικά τη τελευταία 2ετια έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς.

Για τον ποδοσφαιριστή έντονο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει πολλές ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, με τον ίδιο να μην “ψήνεται” τη δεδομένη χρονική στιγμή να μεταβεί στη χώρα της Μέσης Ανατολής. Θυμίζουμε ότι, εξαιτίας του τραυματισμού του Αλκάνταρα και της αποχώρησης των Φαμπίνιο, Μίλνερ, Κεϊτά και Τσάμπερλεϊν, η Λίβερπουλ προχώρησε σε ανοικοδόμηση της μεσαίας της γραμμής με τους Σόμποσλαϊ, Έντο και Χράβενμπερχ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις