Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεάλ Μαδρίτης: Οι κινήσεις της βασίλισσας για τον Κέπα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι κινήσεις της βασίλισσας για τον Κέπα

Ρεάλ Μαδρίτης: Στόχος η ανανέωση του προπονητή

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει του ερχόμενου καλοκαιριού, με πιο κομβικό απ’ όλα να είναι η ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή Κάρλο Αντσελότι. Όμως μεγάλο πρόβλημα είναι αυτό των τερματοφυλάκων εκεί όπου μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν οι λύσεις των Κέπα και Λούνιν αλλά και ο Κουρτουά που αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του, τα πράγματα αναμένεται να αλλάξουν άμεσα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η AS, η Ρεάλ έχει πάρει την απόφαση να μην κινηθεί για την αγορά του Κέπα από την Τσέλσι καθώς γνωρίζει ότι οι αξιώσεις των μπλε για την πώληση του παίκτη ξεπερνούν τα 50.000.000 ευρώ.

Ποιο όνομα ακούγεται

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λούνιν, η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερη καθώς, παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, θέλει να εξασφαλίσει πως θα έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα και τις επόμενες σεζόν μοιάζει δύσκολο καθώς ο Κουρτουά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026. Έτσι, η AS τσεκάρει την αγορά των γκολκίπερ και φέρεται πως έχει στα ραντάρ της την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή από την Λατινική Αμερική.

Ο λόγος πηγαίνει στον άσο της Πενιαρόλ από την Ουρουγουάη, Ράνταλ Ροντρίγκες, ο οποίος πλέον στα 20 του έχει μπει στις αποστολές με την πρώτη ομάδα και περιμένει να κάνει το ντεμπούτο του. Η Ρεάλ δεν αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε κάποια πρόταση για την αγορά του και θα περιμένει να δει την εξέλιξή του το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις