Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Καράβας – ντουζ: «Θεωρώ ότι δεν προσέβαλα κανέναν»
LIFESTYLE

Γιώργος Καράβας – ντουζ: «Θεωρώ ότι δεν προσέβαλα κανέναν»

Γιώργος Καράβας - ντουζ: Ο Γιώργος Καράβας απαντά στις κριτικές για το βίντεο στο ντους

Στα Χριστούγεννα που έζησε ως παιδί, το πόσο άλλαξε τη ζωή του το GNTM, στις σκέψεις του για τηλεοπτική επιστροφή, αλλά και στις αντιδράσεις που προκαλούν ενίοτε οι αναρτήσεις του, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Καράβας. Το γνωστό μοντέλο, αποκάλυψε πως ξεχωρίζει τα πρώτα Χριστούγεννα που έζησε παρέα με τον γιο του, ενώ μίλησε και για τα επαγγελματικά του σχέδια. «Προτάσεις σίγουρα έχουν γίνει. Η τηλεόραση, για εμένα, δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι ένα μέσο που μου αρέσει, αν εμπλεκόμουν κάπου θα ήθελα να είναι κάτι που μου ταιριάζει.

Σίγουρα υπάρχουν projects που μου αρέσουν, είμαι ένας άνθρωπος που ψάχνεται, κοιτάζω τι γίνεται στις ξένες αγορές, έχω βρει 3-4 projects που μου αρέσουν. Δεν αρκεί, όμως, να θέλεις εσύ να κάνεις κάτι. Αν δεν υπάρχει η αντίστοιχη παραγωγή, το budget και τα δικαιώματα δεν είναι πολύ εύκολο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας στο «Breakfast@Star».

Γιώργος Καράβας για το βίντεο στο ντους: Εικόνες τέτοιας αισθητικής είναι πολύ συνηθισμένες στη μόδα

Μιλώντας για τις κριτικές που δέχεται κατά καιρούς, ο ίδιος τόνισε ότι: «Κανένας δεν έχει γερό στομάχι, όλοι είμαστε άνθρωποι και έχουμε ευαισθησίες, οπότε, θέλοντας και μη, σε ένα βαθμό σε αγγίζει. Προσπαθείς, βέβαια, να το αφήσεις όσο το δυνατόν πιο επιδερμικά. Εμένα με ενδιαφέρουν και κρατάω τις κριτικές που θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ, τόσο επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά, ως άνθρωπος». Αναφερόμενος, τέλος, στο πρόσφατο βίντεο που είχε αναρτήσει, όπου καταγραφόταν ο ίδιος να απολαμβάνει ένα ντους, και στην κριτική που εισέπραξε περί ναρκισσισμού, ο ίδιος είπε: «Τι πάει να πει ναρκισσισμός; Με την ίδια λογική, όποιος άνθρωπος εκτίθεται στην τηλεόραση είναι ναρκισσιστής.

Εγώ προέρχομαι από έναν χώρο, ο οποίος έχει να κάνει με τη μόδα, και οι εικόνες τέτοιας αισθητικής στη μόδα είναι πάρα πολύ συνηθισμένες. Θεωρώ ότι δεν προσέβαλα κανέναν, δεν υπήρξε κανένα ίχνος γυμνού. Είναι μια εικόνα που τη συναντάς πολύ συχνά, ακόμα και σε μία παραλία αν πας. Στη δική μου αισθητική αυτό ήταν κάτι κινηματογραφικό, είχε μια κινηματογραφική προσέγγιση, άρα, από τη στιγμή που αρέσει σε εμένα, δικό μου είναι το προφίλ, αυτό πρεσβεύω και αν δεν αρέσει σε κάποιον πολύ ευχαρίστως να μην με ακολουθεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις