Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Ημαθία: Νεκρή 74χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Ημαθία: Νεκρή 74χρονη

Τροχαίο Ημαθία: Η 74χρονη επέβαινε στο όχημα με οδηγό την 50χρονη νύφη της

Σε χαράδρα 20 μέτρων έπεσε Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Ημαθία, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα μία 74χρονη. Το θανατηφόρο τροχαίο, όπως ανακοινώθηκε, συνέβη χθες το μεσημέρι στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας – Σφηκιάς. Όπως έγινε γνωστό, η 74χρονη επέβαινε στο όχημα με οδηγό την 50χρονη νύφη της. Στο σημείο της πτώσης κλήθηκε η πυροσβεστική που έπειτα από επιχείρηση ανέσυρε νεκρή την ηλικιωμένη, ενώ η 50χρονη διακομίστηκε με τραύματα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την έως τώρα έρευνα της Τροχαίας Βέροιας, η οδηγός πιθανολογείται πως επιχείρησε να αποφύγει σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος και κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, με συνέπεια να καταλήξει στη χαράδρα.

Τροχαίο στο Πέραμα: Συγκλονίζει ο ο πατέρας του 28χρονου τραυματία – «Η τύχη του είναι στα χέρια του Θεού», λέει

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε ξημερώματα των Χριστουγέννων στο Πέραμα με δύο νεαρά άτομα, μια 22χρονη και έναν 28χρονο να τραυματίζονται σοβαρά. Οι γιατροί έχουν ήδη ακρωτηριάσει τα δυο πόδια της γυναίκας, ενώ  θα αναγκαστούν να ακρωτηριάσουν και το άλλο πόδι του 28χρονου.  Την είδηση για τον ακρωτηριασμό του 28χρονου έδωσε ο πατέρας του. «Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Έχει χάσει το δεξί του πόδι και προφανώς αυτή τη στιγμή θα γίνει ακρωτηριασμός και στο αριστερό» είπε μιλώντας στον Alpha.

«Η κοπέλα έχει χάσει και τα δύο της πόδια και ευελπιστούμε να γίνουν καλά τα παιδιά χωρίς περαιτέρω προβλήματα, η τύχη τους είναι στα χέρια του Θεού. Και εκείνοι οι άνθρωποι παλεύουν για το καλό του παιδιού τους, είμαστε μαζί, είμαστε παρέα και οι δύο τραβάμε τον ίδιο Γολγοθά, ευελπιστούμε να γίνουν καλά». Ιδιαίτερα συγκινημένος έστειλε και ένα μήνυμα. «Σας παρακαλώ πολύ, λίγη παραπάνω προσοχή εμείς οι γονείς στα παιδιά μας. Ο Θεός να προσέχει όλα τα παιδιά του κόσμου».

Τροχαίο δυστύχημα στα Βριλήσσια: Νεκροί μια 18χρονη και ένας 17χρονος

Δύο νέα παιδιά, μια 18χρονη και ένας 17χρονος, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στα Βριλήσσια σήμερα τα ξημερώματα, ανήμερα των Χριστουγέννων.  Το τροχαίο δυστύχημα στα Βριλήσσια έγινε γύρω στις 5:10 τα ξημερώματα, και το αυτοκίνητο φέρεται να οδηγούσε μια 18χρονη με συνοδηγό έναν 17χρονο. Μάλιστα, επιχείρησαν 6 πυροσβέστες και 2 οχήματα για τον απεγκλωβισμό τους, σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής. Ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Όταν έφτασαν είχαν ήδη καταλήξει.  Τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα και στο Πέραμα, στις 4:30, με έναν νεαρό και μια ανήλικη να τραυματίζονται σοβαρά και να νοσηλεύονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις