Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδεία Βασίλη Καρρά: Απέραντη θλίψη στο τελευταίο “αντίο”, ποιοι έδωσαν το παρών
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Βασίλη Καρρά: Απέραντη θλίψη στο τελευταίο “αντίο”, ποιοι έδωσαν το παρών

Κηδεία Βασίλη Καρρά: Η περιοχή κατακλύστηκε από το πλήθος κόσμου που έσπευσε να αποτίσει φόρο τιμής και να αποχαιρετήσει τον μεγάλο ερμηνευτή

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά στην γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.  Εκεί βρέθηκαν συνάδελφοι, φίλοι, αλλά και κάτοικοι της περιοχής για να αποχαιρετήσουν έναν ερμηνευτή που «σημάδεψε» το κοινό του με τη λαϊκότητα, αλλά και την τρυφερότητά του. Ανάμεσά σε όσους μετέβησαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος στο Κοκκινοχώρι ήταν γνωστοί τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου, όπως η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, η Πάολα, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Φοίβος, ο Δάντης και ο Χρήστος Μενιδιάτης. Η περιοχή κατακλύστηκε από το πλήθος κόσμου που έσπευσε να αποτίσει φόρο τιμής και να αποχαιρετήσει το «Βασιλάρα», όπως φώναζαν οι παρευρισκόμενοι, όταν έφτασε η σορός του στον Ιερό Ναό. Τον επικήδειο λόγο εκφώνησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Στο μεταξύ χθες, Τρίτη (26/12) εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι τις 20:00 το βράδυ στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας, η σορός του Βασίλη Καρρά. Εκεί πλήθος κόσμου, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, περίμενε τη σορό του αγαπημένου ερμηνευτή σε ουρές έξω από τον Ιερό Ναό και την υποδέχθηκε με χειροκροτήματα και φωνάζοντας «Αθάνατος», αλλά και «Σήκω να μας τραγουδήσεις, Βασίλη». Μεταξύ των ανθρώπων που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να αποτίσουν φόρο τιμής ήταν συνάδελφοι και φίλοι του λαϊκού τραγουδιστή, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Άντζελα Δημητρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Κώστας Μακεδόνας και η Λένα Ζευγαρά. Υπενθυμίζεται ότι, ο Βασίλης Καρράς πέθανε το απόγευμα της Κυριακής (24/12) σε ηλικία 70 ετών. Τον τελευταίο καιρό έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες μέρες είχε διαγνωστεί με κορονωϊό και νοσηλευόταν.

Ποιοι έδωσαν το παρών

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις