Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Σαββίδη στους οπαδούς του ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Σαββίδη στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μέσα στις επόμενες ημέρες θα διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Ραζβάν Λουτσέσκου

Το 2023 ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να κάνει ένα δώρο τις ημέρες των Χριστουγέννων στους οπαδούς της ομάδας, καθώς τα βρήκε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal έκλεισε οριστικά σε επικοινωνία που είχαν οι δύο άντρες για τις καθιερωμένες ευχές λόγω των εορτών, με τον ισχυρό άνδρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να κάνει τη σχετική πρόταση στον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος απάντησε θετικά.

Πλέον, μένει να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΠΑΟΚ πιστώνεται την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η διακοπή να την βρίσκει στην κορυφή της Super League, ενώ περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στους «16» του Conference League, μετά την εντυπωσιακή πρωτιά στους ομίλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις