Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστούγεννα – Καίτη Γκρέυ: Οι ευχές της τραγουδίστριας
LIFESTYLE

Χριστούγεννα – Καίτη Γκρέυ: Οι ευχές της τραγουδίστριας

Χριστούγεννα - Καίτη Γκρέυ: Η 99χρονη τραγουδίστρια θέλησε να ευχηθεί στον κόσμο που την αγαπά

Η Καίτη Γκρέυ θέλησε να μεταφέρει τις ευχές της για τα Χριστούγεννα, μέσα από ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok.  Η 99χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια, όπως είχε δηλώσει η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει μια σειρά άλλων προβλημάτων υγείας. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Νίκος Νικόλιζας, η γνωστή ερμηνεύτρια είναι καθισμένη στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της, φορώντας τις πιτζάμες της κι εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία, τονίζοντας πως έχει λάβει πολλή αγάπη.

@nikolizas #καιτηγκρευ #καιτηγκρει #kaitigrey #kaitigrey_xtistosdantis #kaitigrei #grey #ellinikotragoudi #ελληνικοτραγουδι #ελληνικοτραγουδι🇬🇷🤗🎶 #ελληνικοτραγουδι🙏 #καζαντζιδης #καζαντζιδηςpresintent #τικτοκ #τικτοκ_ελλαδα #τικτοκgreece #greektiktok #greektiktoker #greektiktokers #greece #greecetiktok #greece🇬🇷 #ελλαδα🇬🇷 #ελλαδα🇬🇷 #ελλαδαρα #ελληνιδατραγουδιστρια #greekfy #greekfyp #greekfypage ♬ Christmas standard song – 3KTrack

Η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της τραγουδίστριας

Τον περασμένο Οκτώβριο, εκδικάστηκε η υπόθεση για την επιμέλειά της. Τον εγγονό της Καίτη Γκρέυ, Κωνσταντίνο Ηλιάδη, όρισε ως πλήρη δικαστικό συμπαραστάτη της το αρμόδιο δικαστήριο, που με προσωρινή διαταγή αφαίρεσε την ιδιότητα από τον πρωτότοκο γιο της, Φίλιππο Ηλιάδη. Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης είναι ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια αναμένεται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στο σπίτι που μεγάλωσε και διαμένει εδώ και χρόνια.

Ποιοι διεκδικούσαν την επιμέλειά της

Τη δικαστική συμπαράσταση διεκδικούσαν από τη μία πλευρά ο πρωτότοκος γιος της Φίλιππος Ηλιάδης και, από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη που ζητούσε τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της. Ρεπορτάζ του «Happy Day» ανέφερε τότε ότι οι σχέσεις των δύο οικογενειών είναι τεταμένες και ότι από την πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη δεν θέλουν να βγει από το σπίτι της η Καίτη Γκρέυ, ενώ υπήρχε φόβος μην πάρει την επικαρπία ο πρωτότοκος γιος, αλλά και την πιθανότητα να επωφεληθεί οικονομικά από αυτό.

«Είναι σε προχωρημένη άνοια» είχε πει η Αγγελική Ηλιάδη

Ακόμη πιο πριν, η τραγουδίστρια είχε πει στο «Πάμε Δανάη», ότι η γιαγιά της βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια. «Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Είναι σε προχωρημένη άνοια» είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις