Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευγενία Σαμαρά για σχέσεις: Νομίζω ότι ερωτεύομαι μόνο άντρες που έχουν χαρακτηριστικά που με εκνευρίζουν
LIFESTYLE

Ευγενία Σαμαρά για σχέσεις: Νομίζω ότι ερωτεύομαι μόνο άντρες που έχουν χαρακτηριστικά που με εκνευρίζουν

«Αυτά που έχουμε εμείς και δεν τα παραδεχόμαστε και τα βλέπουμε στους άλλους, αυτά μας έλκουν» δήλωσε

Η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τι είδους άνθρωποι την ελκύουν, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου. «Στον ελεύθερό μου χρόνο κοιμάμαι όσο προλαβαίνω, βλέπω τους φίλους μου, βγαίνω. Η υπερένταση μετά από τη δουλειά είναι κάτι το αδιανόητο, οπότε αν νομίζετε ότι δεν βγαίνω, είστε γελασμένοι. Βγαίνω και βλέπω τους φίλους μου», ανέφερε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά. Σε ερώτηση για το εάν έχει ερωτευτεί ποτέ έναν άνθρωπο με χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά του τα οποία δεν της αρέσουν, η ηθοποιός απάντησε: «Νομίζω ότι μόνο αυτούς ερωτευόμαστε. Όλους αυτούς που έχουν τέτοια χαρακτηριστικά, τους “καθρέφτες” μας, που μας εκνευρίζουν, αυτά που έχουμε εμείς και δεν τα παραδεχόμαστε και τα βλέπουμε στους άλλους, αυτά μας έλκουν. Τα τραύματά μας, μη την πιάσουμε τώρα αυτή τη συζήτηση».

Επίσης, σε σχετική ερώτηση που της έκανε η παρουσιάστρια η Ευγενία Σαμαρά σχολίασε: «Νομίζω πως όταν είσαι σύντροφος, είσαι και φίλος. Θέλω να πω ότι σε μία συντροφική σχέση αναπτύσσεις και τη φιλική. Εγώ δεν μπορώ να είμαι με κάποιον που να μην τον νιώθω και φίλο μου ή να μην είμαι και εγώ με έναν τρόπο φίλη του. Οπότε θα πω ότι είμαι πιο καλή φίλη, για να τα συνδυάσω και τα δύο. Είμαι καλή φίλη, είμαι πολύ δοτική».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις