Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μεντβέντεφ: «Ο Τσιτσιπάς μπορεί να με ξεπεράσει στην κατάταξη»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεντβέντεφ: «Ο Τσιτσιπάς μπορεί να με ξεπεράσει στην κατάταξη»

Ο Ρώσος τενίστας που βρίσκεται στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, ρωτήθηκε για το αν μπορεί να προσπεράσει ξανά τους Τζόκοβιτς και Αλκαράθ

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κατά την διάρκεια του τουρνουά επίδειξης στο Αμπου Ντάμπι, αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή του Ραφαέλ Ναδάλ, όσο και για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ρώσος τενίστας που βρίσκεται στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, ρωτήθηκε για το αν μπορεί να προσπεράσει ξανά τους Τζόκοβιτς και Αλκαράθ, αλλά έδωσε μια ενδιαφέρουσα απάντηση, αναφερόμενος στον Τσιτσιπά.

«Σίγουρα κάθε σεζόν είναι διαφορετική. Ο Τσιτσιπάς έφτασε στον τελικό του Australian Open και για διάφορους λόγους είχε ένα δύσκολο τέλος στη σεζόν, αλλά μπορεί να επιστρέψει και να ξεπεράσει έμεναν, τον Σίνερ, τον Κάρλος ή τον Νόβακ. Θυμηθείτε ότι εγώ στην αρχή της περσινής σεζόν ήμουν εκτός 10άδας» είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στον εαυτό του, είπε πως «σε αυτό το στάδιο της ζωής μου συνεχίζω να βρίσκω τα όριά μου για να καταφέρνω ακόμα περισσότερα πράγματα. Προσπαθώ να γίνω περισσότερο επαγγελματίας, να δουλεύω πιο σκληρά και να είμαι καλύτερος μέσα στο court».

Οσον αφορά την επιστροφή του Ναδάλ σε δέκα ημέρες στα γήπεδα, ο Μεντβέντεφ απάντησε:

«Είναι πάντα πρόκληση να παίζεις με τον Ράφα, είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις. Με τον Ράφα είχαμε αρκετά “κλειστά” παιχνίδια όπου ένιωθα ότι μπορώ να τον κερδίσω, αλλά αυτός έπαιρνε το προβάδισμα στο τέλος. Οπότε για μένα θα είναι μεγάλη πρόκληση σε περίπτωση που τον αντιμετωπίσω. Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται και κανείς δεν ξέρει το πως θα διαχειριστεί την επιστροφή του. Αλλά απ’ ό,τι είδα δείχνει να τα πηγαίνει καλά στις προπονήσεις κι αυτό είναι υπέροχο για το τένις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις