Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόνι Μεταξά – ινσταγκραμ: Η τραγουδίστρια βγήκε έξω ντυμένη Άγιος Βασίλης
LIFESTYLE

Κόνι Μεταξά – ινσταγκραμ: Η τραγουδίστρια βγήκε έξω ντυμένη Άγιος Βασίλης

Κόνι Μεταξά - ινσταγκραμ: «Αν με πετύχεις, παίρνεις ένα δώρο» έγραψε κάτω από την ανάρτησή της

Μία χιουμοριστική ανάρτηση έκανε η Κόνι Μεταξά, με αφορμή τις γιορτές που πλησιάζουν. Η γνωστή τραγουδίστρια ντύθηκε Άγιος Βασίλης και βγήκε για βόλτα στη Γλυφάδα. Μάλιστα, φρόντισε να μοιραστεί μια φωτογραφία της με το κοινό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Threads. Το Threads επιτρέπει σε όσους έχουν λογαριασμό, να μοιράζονται πιο προσωπικές στιγμές και σκέψεις με τους ακόλουθούς τους. Οι δημοσιεύσεις στο Threads ονομάζονται «νήματα» και μπορούν να περιλαμβάνουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, GIF και συνδέσμους. Η Κόνι Μεταξά αστειεύτηκε, γράφοντας στην ανάρτησή της πως όποιος την πετύχει στον δρόμο, θα κερδίσει ένα δώρο. Συγκεκριμένα, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της: «Ήρθα ντυμένη Άγιος Βασίλης στην Γλυφάδα. Αν με πετύχεις, παίρνεις ένα δώρο».

 

 

Τι είναι το Threads

Διαθέσιμη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι από τις 14 Δεκεμβρίου η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Threads που επιδιώκει να ανταγωνιστεί ευθέως το Χ (πρώην Twitter) του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ. Αν και η πλατφόρμα λειτουργεί από τον Ιούλιο, η Meta αποφάσισε να τη λανσάρει σήμερα στην Ευρώπη, καθώς ήθελε να υπάρξει χρόνος για την μελέτη των επιπτώσεων των ευρωπαϊκών κανόνων. «Σήμερα ανοίγουμε το Threads σε περισσότερες χώρες στην Ευρώπη. Καλώς ήρθατε όλοι», έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Μαρκ Ζούκερμπεργκ στον λογαριασμό του στο Threads. Με την πλατφόρμα «microblogging» που συνδέεται με το Instagram και μοιάζει με το Χ (Twitter), η Meta έχει ξεκάθαρα στόχο να ανταγωνισθεί την πλατφόρμα που εξαγοράσθηκε από τον Έλον Μασκ.

Το Threads κατέγραψε γρήγορα δεκάδες εκατομμύρια εγγραφές σε ολόκληρο τον κόσμο το καλοκαίρι, αλλά η Meta προτίμησε να καθυστερήσει το άνοιγμα στην Ευρώπη για να επεξεργασθεί τον ευρωπαϊκό κανονισμό για τις ψηφιακές αγορές που αυστηροποιεί τις αντιανταγωνιστικές ρυθμίσεις. «Με στόχο την συμμόρφωση στις ευρωπαϊκές ρυθμίσεις», ο όμιλος πρότεινε μία επιπλέον επιλογή που απευθύνεται στους χρήστες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, επιτρέποντάς τους να συμμετέχουν στο Threads χωρίς να έχουν λογαριασμό Instagram, αλλά με περιορισμένες λειτουργίες.

Πώς θα γίνεται η σύνδεση με τον λογαριασμό Threads

Στον υπόλοιπο κόσμο, μόνο οι χρήστες του Instagram (2 δισεκατομμύρια συνολικά) μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό Threads και οι δύο λογαριασμοί είναι συνδεδεμένοι. «Οι πολίτες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (οι 27, η Ελβετία, η Ισλανδία και το Λιχτενστάιν) μπορούν να επιλέξουν να δημιουργήσουν προφίλ Threads συνδεδεμένο με τον λογαριασμό τους στο Instagram, πράγμα που θα τους επιτρέψει να απολαμβάνουν τις ίδιες υπηρεσίες με τους πολίτες στον υπόλοιπο κόσμο, ή να χρησιμοποιήσουν το Threads χωρίς προφίλ, στην περίπτωση αυτή όμως, «χωρίς να μπορούν να αναπτύξουν διάδραση με το περιεχόμενο», διευκρίνισε η Meta.

Οι χρήστες χωρίς προφίλ θα μπορούν «να περιτρέχουν το περιεχόμενο της εφαρμογήςThreads, να αναζητούν λογαριασμούς, να μοιράζονται περιεχόμενο μέσω αντιγραφής των link ή να κάνουν διαμοιρασμό περιεχομένου μέσω πλατφορμών (platform sharing) και να κάνουν αναφορά περιεχομένου του Threads.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις