Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παρκάρισμα σε διάβαση ΑΜΕΑ: «Νταής» έριξε κουτουλιά σε αστυνομικό
ΕΛΛΑΔΑ

Παρκάρισμα σε διάβαση ΑΜΕΑ: «Νταής» έριξε κουτουλιά σε αστυνομικό

Παρκάρισμα σε διάβαση ΑΜΕΑ: «Νταής» πάρκαρε σε διάβαση αναπήρων και έριξε κουτουλιά σε δημοτικό αστυνομικό γιατί πήρε κλήση

Οδηγός που πάρκαρε παράνομα στο κέντρο της Λαμίας, κοντά στα δικαστήρια, ζήτησε τα «ρέστα» από τους δημοτικούς αστυνομικούς που του έκοψαν κλήση, δίνοντας μάλιστα μια κουτουλιά στον έναν εξ αυτών. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ΙΧ τύπου βαν, ήταν παρκαρισμένο το βράδυ της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου πάνω στη διάβαση πεζών στην οδό Λεωσθένους, η οποία μάλιστα εξυπηρετεί και τη διάβαση αναπήρων. Υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, βεβαίωσαν την παράβαση στις 19:10 ωστόσο το όχημα παρέμενε στο σημείο.

Όταν ο 65χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος είδε την κλήση φέρεται να παρέμεινε εκεί για να ζητήσει το λόγο. Πράγματι, μία ώρα περίπου αργότερα όταν πλησίασε και πάλι όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας να του ζητήσει να απομακρύνει το βανάκι του, εκείνος φέρεται αρχικά να τους μίλησε άσχημα και στην παρατήρηση του Δημοτικού Αστυνομικού ότι είναι διάβαση αναπήρων, του απάντησε επιθετικά «βλέπεις πουθενά εδώ γύρω να κυκλοφορεί κανένας ανάπηρος;».

Ο «νταής» οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο

Στη συνέχεια τον έπιασε από το μπουφάν και του έριξε κουτουλιά στο μέτωπο, πριν τον απομακρύνουν άλλοι δύο δημοτικοί αστυνομικοί που ήταν επίσης σε περιπολία. Στο σημείο επενέβησαν και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που συνόδευσαν τον «νταή» οδηγό έως το Αστυνομικό Μέγαρο, όπου και κρατήθηκε μέχρι το πρωί της επομένης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και απλή σωματική βλάβη και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις