Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαροκινός Κολωνός: Ξεσπά η μητέρα της ανήλικης που την βίαζε 47χρονος από τα 11 της
ΕΛΛΑΔΑ

Μαροκινός Κολωνός: Ξεσπά η μητέρα της ανήλικης που την βίαζε 47χρονος από τα 11 της

Μαροκινός Κολωνός: «Σκέφτηκα να του κάνω κακό»

Ακόμα μία αποτρόπαιη υπόθεση βιασμού ανήλικης ήρθε στη δημοσιότητα, μετά τη σύλληψη ενός 47χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικη κοπέλα από τα 11 της. Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star μίλησε η μητέρα της ανήλικης, με την οποία ο κατηγορούμενος διατηρούσε φιλικές σχέσεις, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Η μητέρα δήλωσε ότι του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στον 47χρονο και πως δεν ήταν σύντροφός της. «Ήταν πολύ καλό παιδί, του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Ερχόταν σπίτι μας να πιει καφέ, έφερνε τη μικρή από τα αγγλικά, από το γυμναστήριο, η μικρή δεν μου είπε ποτέ τίποτα, ούτε φαινόταν κάτι από την μικρή ή από εκείνον. Εργάζεται κι αυτός κι εγώ. Αν ήθελα κάτι με βοηθούσε, ψώνιζε για εμένα, δεν ήταν συντροφός μου. Εγώ ήξερα έναν καλό άνθρωπο, που δεν έπινε, που δεν κάπνιζε, δεν είχα καταλάβει τίποτα».

Όσο για την αντίδρασή της όταν έμαθε τι συνέβαινε επί τόσα χρόνια, η μητέρα είπε ότι σκέφτηκε να του κάνει κακό. «Έπαθα σοκ. Λιποθύμησα στην αστυνομία όταν το άκουσα. Σκέφτηκα να του κάνω κακό, αλλά είπα ότι είναι κρίμα να πάω φυλακή και να αφήσω το παιδί μου» λέει η μητέρα και καταλήγει: «Δεν ήξερα τίποτα, δεν είναι αλήθεια ότι μας βοηθούσε οικονομικά, δεν έχουμε πρόβλημα, δεν γνωρίζω εάν η κόρη μου πήγαινε σπίτι του, ξέρω ότι ήταν ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης και δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ όλο αυτό».

Οι κατηγορίες για τον 47χρονο

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη με ένταλμα ενός 47χρονου, που κατηγορείται για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η αστυνομία, η σύλληψη βάσει εντάλματος έγινε το βράδυ της Τρίτης (19/12). Ο 47χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη, από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του.

Ο 47χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης, διατηρώντας φιλική σχέση με την μητέρα της, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις