Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ισθμός Κορίνθου – κατολίσθηση: Κομμάτια βράχων έπεσαν στη διώρυγα
ΕΛΛΑΔΑ

Ισθμός Κορίνθου – κατολίσθηση: Κομμάτια βράχων έπεσαν στη διώρυγα

Ισθμός Κορίνθου - κατολίσθηση: Η κατολίσθηση σημειώθηκε σε άλλο σημείο από αυτό που γίνονται τα έργα

Aνησυχία προκαλούν οι εικόνες από τη νέα μεγάλη κατολίσθηση που σημειώθηκε στον Ισθμό της Κορίνθου σε άλλο σημείο από αυτό που γίνονται τα έργα. Ειδικότερα, όπως φαίνεται στο βίντεο και τις εικόνες του korinthostv.gr, κομμάτια βράχων και χώμα έπεσαν στη διώρυγα το πρωί της Παρασκευής (22/12).

 

Κατολίσθηση στον καινούργιο δρόμο Τεροβο-Πηγάδια

Δεν πρόλαβε να παραδοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος από το Τέροβο προς τα Πηγάδια και έκλεισε ήδη! Ο λόγος είναι η μεγάλη κατολίσθηση από πέτρες και χώμα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η κυκλοφορία των οχημάτων. Ο όγκος που κατέληξε στο οδόστρωμα, είναι τεράστιος και είναι κοντά στο χωριό Πηγάδια και στο σημείο όπου στο παρελθόν είχαν καταγραφεί προβλήματα  κατά την εκτέλεση του έργου.

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων συνιστά στους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή ενώ ανακοίνωσε ότι «η αποκατάσταση είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί αρκετές μέρες, καθώς θα πρέπει να συνοδευτεί και από πρόσθετες εργασίες πέραν της άρσης της κατάπτωσης. Όσοι επιλέγουν τον συγκεκριμένο δρόμο για να κινηθούν, θα πρέπει να διέρχονται μέσα από το χωριό Πηγάδια, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική της 2ης επαρχιακής οδού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις