Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάνος Μουζουράκης για τη σύζυγό του: Την ερωτεύομαι συνέχεια
LIFESTYLE

Πάνος Μουζουράκης για τη σύζυγό του: Την ερωτεύομαι συνέχεια

«Δεν ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα και την αγάπη» πρόσθεσε ο τραγουδιστής

Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε στον πατέρα Αντώνιο, τη σύζυγό του, αλλά και τον ρόλο του ως πατέρας. Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, δήλωσε για τον πατέρα Αντώνιο: «Ακόμα περιμένουμε τη δικαιοσύνη να αποφανθεί και την αλήθεια να λάμψει. Αν αθωωθεί, θα το πούνε; Έχοντας μια μικρή επαφή με την Κιβωτό, πολλές φορές άκουσα ότι δεν συνέφερε ή δεν ήταν μέσα στο σχέδιο να ακουστεί κι η άλλη πλευρά».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τη φράση που του είπε κατά την τελευταία τους συνομιλία. «Φαίνεται ότι τον έχει πληγώσει αυτή η κατάσταση πάρα πολύ. Υπάρχει όμως, ακόμα μέσα του η σπίθα. Κλείσαμε το τηλέφωνο με τη φράση “Πάνο, θα την ξαναχτίσουμε την Κιβωτό με τις πέτρες που μας πετάξανε”», αναφέρει.Όσο για τον έρωτά του με την Μαριλού Κοζάρη, δήλωσε: «Αυτή την περίοδο, οι ώρες που βλέπω την κόρη μου είναι λίγες, αλλά ουσιαστικές. Ξέρω όμως, ότι είναι σε καλά χέρια. Πριν γνωρίσω τη Μαριλού, μου είχαν πει ότι όταν βρω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να κάνω παιδί, θα πρέπει να αναλογιστώ αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο κατάλληλος να το μεγαλώσει σε περίπτωση που πάθαινα κάτι ή η σχέση πάθαινε κάτι».

Πρόσθεσε επίσης: «Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Όντας μέσα στον τοκετό, ο σεβασμός μου προς τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα και την αγάπη. Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα. Τραγουδούσα στην κόρη μου από τότε που ήταν στην κοιλιά της Μαριλού. Νομίζω ότι η μουσική είναι ένα υπέροχο πράγμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις