Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαμβακούση – Ντάνος: Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις
LIFESTYLE

Βαμβακούση – Ντάνος: Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις

Βαμβακούση - Ντάνος: Όσα είπε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον ερχομό του παιδιού τους και τα κιλά της εγκυμοσύνης που πήρε

Η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε για τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, την εγκυμοσύνη της και τα κιλά που έχει πάρει μέχρι τώρα, στο περιοδικό «ΟΚ!».  Για το αν το μωρό είναι ήσυχο, η αθλήτρια είπε: «Είναι δυνατόν να είναι ήσυχο με το DNA του Ντάνου; Όχι, δεν είναι ήσυχο, αλλά δόξα τω Θεώ τα πράγματα πάνε πολύ καλά» και πρόσθεσε: «Μπαίνω στον 9ο τον Ιανουάριο. Άρα με το νέο έτος το μωρό μπορεί να γεννηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Έχω επιπλέον 14 κιλά. Σίγουρα θα πάρω ακόμη λίγα, γιατί είμαι στους τελευταίους μήνες».

Όταν ρωτήθηκε για τη στιγμή που έμαθαν πως περιμένουν  παιδί, απάντησε,

«Δεν το πιστεύαμε και οι δύο. Ήταν κάτι που μας έτυχε. Αρχικά προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω κι εγώ, να δω τι θα κάνω. Σίγουρα βλέπαμε σοβαρά ο ένας τον άλλο, αλλά δεν είχαμε προλάβει να γνωριστούμε καλά. Υπήρχε παράλληλα η ασθένεια της μαμάς του, αλλά και στο δικό μου περιβάλλον υπήρχαν κάποια θέματα, επειδή μόλις είχα γυρίσει από το εξωτερικό και δεν είχα εγκατασταθεί πλήρως. Ήταν πολύ ξαφνικό. Η οικογένεια για μένα είναι πάρα πολύ σοβαρή επιλογή. Παίρνεις όρκο μπροστά στον Θεό και στους ανθρώπους».

Όσο για τον γάμο τους, που έγινε νωρίτερα, τον Σεπτέμβρη, η ίδια τόνισε: «Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις». Τέλος, για τα 14 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η Δήμητρα Βαμβακούση σχολίασε ότι: «Ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό. Μας ενώνουν παραπάνω χρόνια από ό,τι η ηλικία μας. Έτσι αισθάνομαι με τον Γιώργο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις