Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης – Κολωνός: Σύλληψη 47χρονου αλλοδαπού
ΕΛΛΑΔΑ

Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης – Κολωνός: Σύλληψη 47χρονου αλλοδαπού

Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης - Κολωνός: Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο αλλοδαπός βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη σχεδόν έξι χρόνια και ενώ το κορίτσι ήταν κάτω από τα 14 έτη.

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές του τμήματος Ανηλίκων σε έναν 47χρονο άνδρα στον Κολωνό που φέρεται να βίαζε ανήλικο κορίτσι. Όπως αποκαλύφθηκε το ανήλικο κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση από το 2017, από τον 47χρονο που ήταν φίλο της μητέρας του θύματος. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο αλλοδαπός βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη σχεδόν έξι χρόνια και ενώ το κορίτσι ήταν κάτω από τα 14 έτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες χθες (19-12-2023), μετά από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, 47χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη, από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του. Ο 47χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης, διατηρώντας φιλική σχέση με την μητέρα της, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις