Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασιλική Τρουφάκου Night Out: Αντίδραση Παπανώτα στα περί μισογυνισμού
LIFESTYLE

Βασιλική Τρουφάκου Night Out: Αντίδραση Παπανώτα στα περί μισογυνισμού

Βασιλική Τρουφάκου Night Out: «Άλλη μόδα καινούργια, φοβερή μόδα είναι ο μισογυνισμός, τον κολλάμε παντού», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Τα όσα είπε η Βασιλική Τρουφάκου στο Night Out για τον μισογυνισμό συζήτησαν σήμερα στο Happy Day. Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε, όπως πάντα, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. «Άλλη μόδα καινούργια, φοβερή μόδα είναι ο μισογυνισμός, τον κολλάμε παντού. Λες σε μία “συγγνώμη, σας ξεκόλλησε η βλεφαρίδα”, είσαι μισογύνης, τέρμα!», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε από την πλευρά της: «Η Βασιλική που είναι ένα πολύ μορφωμένο και γλυκό πλάσμα, εδώ θεωρώ ότι είχε μια υπερβολή, ο τρόπος που τα περιέγραψε».

Ο Δημήτρης Παπανώτας πρόσθεσε: «Μπορεί να τους βγάζει την υπερβολή ο… πώς τον λένε; Ο Θεοχάρης! Όπως ο Γρηγόρης τους κάνει να βγάζουν το… κουσούρι τους, εδώ ο Θεοχάρης τους κάνει να βγάλουν την υπερβολή. Τι να πω;».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Δεν φταίει ο Θεοχάρης, η Βασιλική τα περιγράφει με μια υπερβολή».

Δ.Π.: Αυτό που προσπαθούμε να καταλάβουμε τι λέει και δεν καταλαβαίνει κανένας…

ΣΤ.ΤΣ.: Σταμάτα!

Δ.Π.: Να το κοιτάξει λίγο η Βασιλική! Καταβάλουμε φιλότιμη προσπάθεια.

Φαίη Σκορδά: «Αν είσαι γυναίκα και έχεις και μία εμφάνιση, δεν σε παίρνουν στα σοβαρά»

Πάνω σε όσα είπε η Βασιλική Τρουφάκου στην εκπομπή «Night Out» τοποθετήθηκε και η Φαίη Σκορδά.  Η Φαίη Σκορδά αφού παρακολούθησε όσα δήλωσε η Βασιλική Τρουφάκου στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, αποκάλυψε ότι της έχει συμβεί αρκετές φορές να αναγκαστεί να υπερασπιστεί τη θέση της στον επαγγελματικό της χώρο λόγω του ότι είναι γυναίκα. «Να σου πω ένα προσωπικό βίωμα και θα μιλήσω για τη δουλειά μου όλα τα χρόνια. Έχω αναγκαστεί κάποιες φορές να είμαι πάρα πολύ σκληρή και να μιλήσω σκληρά, που δεν είναι του χαρακτήρα μου γιατί έπρεπε να υπερασπιστώ τη θέση μου.

Που έχω δει ότι στην ίδια περίπτωση σε άνδρα δεν έχει συμβεί. Αναγκάζεσαι να αλλάξεις και τις αντιδράσεις σου», σημείωσε η Φαίη Σκορδά. «Αν είσαι κι ένας άνθρωπος καλοπροαίρετος, είσαι και γυναίκα και έχεις και μία εμφάνιση, βλέπεις ότι δεν σε παίρνουν πολύ στα σοβαρά. Έχω αναγκαστεί κάποιες φορές να γίνω πάρα πολύ σκληρή με τους από πάνω μόνο. Είναι και το φύλο, το πως ντύνεσαι. Αυτό δεν έχει να κάνει με το πως έχει μεγαλώσει κάποιος, είναι μέσα μας», σχολίασε επίσης η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις