Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ράπερ φώναξε στη σκηνή κοπέλα που του πέταξε παγάκια και διέταξε τον ξυλοδαρμό της – «Ορμήξτε της»
ΚΟΣΜΟΣ

Ράπερ φώναξε στη σκηνή κοπέλα που του πέταξε παγάκια και διέταξε τον ξυλοδαρμό της – «Ορμήξτε της»

«Έλα, έλα μην φοβάσαι» φώναξε ο ράπερ Blueface στην κοπέλα πριν να δώσει την εντολή

Αίσθηση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η κίνηση του ράπερ Blueface να φωνάξει στη σκηνή μια κοπέλα, η οποία του είχε πετάξει παγάκια, πριν τελικά να δώσει εντολή στην ομάδα ασφαλείας του να την ξυλοκοπήσει. Στο βίντεο από το επεισόδιο που συνέβη το Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες, φαίνεται ο ράπερ αρχικά να φωνάζει σε μια κοπέλα «μου πετάς διάφορα; Έλα εδώ πάνω». Όταν η κοπέλα αρνήθηκε ότι ήταν εκείνη που πέταξε τα παγάκια ο ράπερ επέμεινε: «Αλήθεια; Δεν πέταξες τίποτα; Είσαι η μοναδική με ποτήρι με παγάκια». «Έλα πάνω, μη φοβάσαι» συνέχισε ο ράπερ βοηθώντας την κοπέλα να ανέβει στη σκηνή. Όταν αυτό συνέβη, ο ράπερ γύρισε προς την ομάδα ασφαλείας του και τους είπε σπρώχνοντας την κοπέλα: «Ξέρετε τι να κάνετε, ορμήξτε της». Τα επόμενα δευτερόλεπτα είναι σοκαριστικά, καθώς η ομάδα του ράπερ αλλά και η αρραβωνιαστικιά του χτυπάνε με κλωτσιές και γροθιές την κοπέλα.

Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ξυλοδαρμού, ο ράπερ ακούγεται να φωνάζει με ειρωνική διάθεση: «Μην τρέχεις, έλα πάνω, μη φοβάσαι». Μέχρι στιγμής η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη, όπως αδιευκρίνιστο είναι αν έχει υποβάλει μήνυση κατά του ράπερ.

Ο Blueface είναι σε τριετή επιτήρηση, αφού το 2022 είχε πυροβολήσει έναν άνδρα στο Λας Βέγκας και, όπως αναφέρει η New York Post, κινδυνεύει να βρεθεί έως και πέντε χρόνια στη φυλακή, αν κριθεί ότι παραβίασε τους όρους της αναστολής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις