Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 29χρονος αστυνομικός κηδεία: Αύριο στην Πάτρα η τελευταία πράξη
ΕΛΛΑΔΑ

29χρονος αστυνομικός κηδεία: Αύριο στην Πάτρα η τελευταία πράξη

29χρονος αστυνομικός κηδεία: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Αύριο, το μεσημέρι, θα πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον 29χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης στον Ασπρόπυργο. Η κηδεία θα τελεστεί στις 14:00 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος – Καλλιθέα, στην Πάτρα. Απαρηγόρητοι είναι η οικογένεια και η σύντροφός του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του. Την ίδια ώρα, με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των επιβαινόντων στα δύο οχήματα.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από την περιοχή της Νίκαιας και κατέληξε στον Ασπρόπυργο μετά από σήμα για κλοπή αυτοκινήτου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του ενός από τα δύο ύποπτα αυτοκίνητα άλλαξε απότομα κατεύθυνση, με σκοπό να αποφύγει τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα το περιπολικό που ακολουθούσε να πατήσει απότομα φρένο και η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ, που ακολουθούσε, να πέσει επάνω του. Ο διάλογος των αστυνομικών μετο κέντρο μετά το δυστύχημα συγκλονίζει. Σύμφωνα με πληροφορίες στο όχημα του 20χρονου, που συνελήφθη, επέβαινε ακόμη ένα άτομο το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί, ενώ στο δεύτερο ήταν δύο 17χρονοι που έχουν ταυτοποιηθεί.

Αισιοδοξία για την υγεία του τραυματία αστυνομικού

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στην καταδίωξη.

Μιλώντας στο iefimerida, ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάστασή του και αναμένεται σήμερα να αποσωληνωθεί. «Είναι παλικάρι και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρει. Έχει βέβαια σοβαρά κατάγματα στα πόδια και την λεκάνη, όμως όλα δείχνουν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Οι πληροφορίες μας λένε ότι οι γιατροί σήμερα θα τον αποσωληνώσουν για να έχουν μια πλήρη εικόνα της κατάστασης του. Πιστεύουμε ότι θα βγει νικητής από αυτή τη μάχη», είπε ο κ. Μαυροειδάκος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις