Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τούρκ Τέλεκομ – Άρης: Μάχη με τους κιτρινόμαυρους στην Τουρκία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τούρκ Τέλεκομ – Άρης: Μάχη με τους κιτρινόμαυρους στην Τουρκία

Τούρκ Τέλεκομ - Άρης: Γνωστές οι απουσίες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (19/12, 19:00 Nova Sports) η Τούρκ Τέλεκομ υποδέχεται τον Άρη για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου του EuroCup στο Άνκαρα Αρένα στην Άγκυρα. Οι “κίτρινοι” θα ήθελαν πολύ το παιχνίδι προκειμένου να πατήσουν ακόμα πιο γερά στην 6αδα του ομίλου τους, αλλά και για να διπλασιάσουν τις νίκες τους κόντρα στην τουρκική ομάδα, κάτι που θα παίξει ρόλο σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Να σημειωθεί ότι, στην Θεσσαλονίκη όταν οι δύο ομάδες είχαν παίξει, ο Άρης είχε επικρατήσει με σκορ 68-66.

Τα δεδομένα του Άρη

Ο Άρης πηγαίνει στην γείτονα χώρα με 2 νίκες. Συγκεκριμένα, η μια από την Πανεβέζις στο EuroCup με σκορ 69-60 εντός έδρας και η άλλη νίκη από το πρωτάθλημα Ελλάδος, που είχε αντιμετωπίσει το Περιστέρι με σκορ 81-73 εντός έδρας ξανά. Οι κιτρινόμαυροι, ταξίδεψαν με τις γνωστές απουσίες (Σανόγκο, Κατσίβελης, Καλόγηρος) ενώ την τελευταία στιγμή επικράτησε ανησυχία στη Θεσσαλονίκη λόγω κωλύματος με τη βίζα του Σίλβιο Ντε Σόουζα. Ωστόσο, η μίνι-περιπέτεια του είχε θετική έκβαση, καθώς μια σειρά ανθρώπων έλυσε το θέμα που προέκυψε με την έξτρα βίζα που ήταν απαιτούμενη κι έτσι, ο Ανγκολέζος προσγειώθηκε ήδη στην Άγκυρα.

Η βαθμολογία και οι άλλοι αγώνες

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω ο Άρης θέλει την αποψινή νίκη για να δώσει αέρα στον βαθμολογικό πίνακα. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στην 6αδα και συγκεκριμένα στην 5η θέση έχοντας 4 νίκες και 7 ήττες.

Οι άλλοι αποψινοί αγώνες (19/12):

Κλουζ Νάποκα – JL Μπουργκ (19:00)

Πανεβέζις – Ράτιοφαρμ Ούλμ (19:00)

Τσεντεβίτα Ολίμπια – Μπεσικτάς (19:30)

Γκραν Κανάρια – Τρέντο (22:00)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις