Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πορεία αστυνομικών σήμερα: Καθιστική διαμαρτυρία ενστόλων έξω από τη Βουλή
ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία αστυνομικών σήμερα: Καθιστική διαμαρτυρία ενστόλων έξω από τη Βουλή

Πορεία αστυνομικών σήμερα: Χιλιάδες ένστολοι συγκεντρώθηκαν στο ύψος της Παλαιάς Βουλής και πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή

Σε καθιστική διαμαρτυρία προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας ένστολοι έξω από τη Βουλή. Με αυτό τον τρόπο ήθελαν να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον 31χρονο αστυνομικό που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε στα επεισόδια του Ρέντη ενώ η συγκέντρωση πραγματοποιείται στη σκιά του θανάτου του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια καταδίωξης στο Χαϊδάρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Νωρίτερα χιλιάδες ένστολοι από όλη την Ελλάδα – τουλάχιστον 4.000 – συγκεντρώθηκαν έξω από την Παλιά Βουλή και μέσω της οδού Σταδίου πραγματοποίησαν πορεία προς το Σύνταγμα θέλοντας να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους επειδή το επάγγελμά τους δεν έχει θεσμοθετηθεί ως επικίνδυνο. «Όχι άλλο αίμα στις αρένες τους, Γιώργο κρατήσου είμαστε μαζί σου» έγραφε ένα από τα πανό που άπλωσαν στην άσφαλτο οι ένστολοι, ενώ πολλοί εξ’ αυτών κρατούσαν στα χέρια τους αναμμένα κεριά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις