Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπύρος Παπαδόπουλος – Μητσοτάκης: “Του τηλεφώνησα στις 11 το βράδυ”
LIFESTYLE

Σπύρος Παπαδόπουλος – Μητσοτάκης: “Του τηλεφώνησα στις 11 το βράδυ”

Σπύρος Παπαδόπουλος - Μητσοτάκης: Mε έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δεν του το 'χα

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» και τη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη και αναφέρθηκε στην πορεία του στην τηλεόραση ως παρουσιαστής αλλά και στο… άγνωστο τηλέφωνο που έκανε στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Περιγράφοντας πώς μπήκε στο κομμάτι της παρουσίασης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Δεν μου λείπει το κομμάτι της παρουσίασης, ποτέ δεν μου έλειπε, δεν ήταν κάτι που το ήθελα. Έγινε από μόνο του, έτυχε. Μου είχε έρθει μία πολύ μεγάλη εφορία και ήρθαν εκείνο το βράδυ στο θέατρο δύο άνθρωποι από το MEGA και μου λένε: έχουμε τρεις ακόμη μήνες πληρωμένα δικαιώματα για τις Κόντρες, που τις είχε κάνει ο Βλάσσης. Θέλεις να το συνεχίσεις;».

«Τους λέω: παιδιά, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα αλλά μου ήρθε αυτό το ποσό από την εφορία, οπότε αν μπορείτε να μου τα δώσετε, θα το κάνω», συμπληρώνει στην αφήγησή του ο ηθοποιός. Η συζήτηση πήγε και στα πολιτικά, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να δηλώνει απογοητευμένος από την Αριστερά και να αποκαλύπτει τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Mε έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δεν του το ‘χα

«Είμαι αρκούντος απογοητευμένος από την Αριστερά. Παραμένω Αριστερός χωρίς να περιμένω ότι θα έρθει κάποτε μία Αριστερά που όλοι ονειρευόμαστε. Με έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δεν του το ‘χα. Με πήρε μια μέρα να με ευχαριστήσει που είχα κάνει εκείνο το σποτ για τον κορωνοϊό, μου έδωσε και το τηλέφωνό του και μου είπε όποτε τον χρειαστώ να τον πάρω.

Ήμουν ένα βράδυ με φίλους και βλέπουν στο ίντερνετ ότι υπάρχει μία ομάδα Ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο. Μου λένε: παρ’ τον αφού έχεις τον αριθμό του, δεν χάνεις κάτι. Τον πήρα 11 η ώρα το βράδυ και μου λέει: Είναι ήδη ενήμερος ο Χαρδαλιάς, θα σε ενημερώσω τι θα κάνουμε», περιγράφει στη συνέχεια ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις