Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εμπαπέ – Σαουδική Αραβία: Συζητήσεις με τον Γάλλο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμπαπέ – Σαουδική Αραβία: Συζητήσεις με τον Γάλλο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν

Εμπαπέ - Σαουδική Αραβία: Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να παραμένει το βασικό φαβορί για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, όμως η Σαουδική Αραβία, παραμονεύει...

Το τρέχον συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν «εκπνέει» τον Ιούνιο του 2024 και ο αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας θα είναι ελεύθερος να συζητήσει με τον σύλλογο που επιθυμεί από τον προσεχή Ιανουάριο. Αν και η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να βρίσκεται στην pole position σε περίπτωση αποχώρησης του Γάλλου σταρ από την PSG, η Λίβερπουλ παραμένει επίσης ένας πιθανός προορισμός, όπως και η Σαουδική Αραβία, που είναι πιο ανοιχτή από ποτέ στην ιδέα να υποδεχτεί τον Παριζιάνο σταρ.

Πού θα αγωνιστεί ο Κιλιάν Εμπαπέ την επόμενη σεζόν;

Αυτό είναι το ερώτημα που θέτει ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος. Σήμερα με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γάλλος διεθνής (75 συμμετοχές, 46 γκολ) ξέρει ότι η μεταγραφή του θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024 και μπορεί σε λίγες ημέρες να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με όλους του επίδοξους μνηστήρες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, που ενδιαφέρεται εδώ και καιρό, παραμένει το βασικό φαβορί σε αυτό το καυτό θέμα, αν και η Λίβερπουλ δεν έκρυψε ποτέ το ενδιαφέρον της. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports, ο Michael Emenalo, διευθυντής της Saudi Pro League, επιβεβαίωσε αυτό το Σάββατο (16/12) ότι και η Σαουδική Αραβία είναι επίσης στο παιχνίδι! Ακόμα περισσότερο, ο επικεφαλής του σαουδαραβικού πρωταθλήματος παραδέχθηκε ότι θα γίνουν τα πάντα για να αποκτήσει τον πρώην Μονεγάσκο.

“Με τον Εμπαπέ, η συζήτηση είναι ανοιχτή”

«Με τον Εμπαπέ, η συζήτηση είναι ανοιχτή, αλλά δεν ξέρουμε τι θέλει να κάνει. Η θέση μας είναι πολύ ξεκάθαρη: όλοι οι παίκτες αυτού του τύπου ξέρουν πού βρισκόμαστε», τόνισε. Και πρόσθεσε: «αν υπάρχει δυνατότητα ή ενδιαφέρον για τον Εμπαπέ να αποτελέσει μέρος αυτού που χτίζουμε, σήμερα ή στο μέλλον, δεν μπορούμε να απορρίψουμε αυτό το ενδεχόμενο. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει».

Υπενθυμίζεται ότι η Σαουδική Αραβία είχε ήδη αναστατώσει τον παγκόσμιο Τύπο δείχνοντας, το περασμένο καλοκαίρι, ενδιαφέρον για τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018. Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου Αλ Χιλάλ είχε στείλει επίσημη πρόταση ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ στην PSG για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Γάλλου.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις