Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Χαλκίδα – σήμερα: Τέσσερις οι τραυματίες από το σοβαρό ατύχημα στην Εύβοια
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Χαλκίδα – σήμερα: Τέσσερις οι τραυματίες από το σοβαρό ατύχημα στην Εύβοια

Τροχαίο Χαλκίδα - σήμερα: Και οι τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά - Στο ένα όχημα επέβαιναν τρία άτομα και στο δεύτερο ο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 16/12 στον περιφερειακό της Λαμψάκου στη Χαλκίδα όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά. Η σύγκρουση έγινε λίγο μετά τις 15:00, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο ένα όχημα επέβαιναν τρία άτομα και στο δεύτερο ο οδηγός. Και οι τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Χαλκίδας με 9 πυροσβέστες όπου απεγκλώβισαν τα άτομα καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Αστυνομικοί της Τροχαίας προχώρησαν στη ρύθμιση της κυκλοφορίας ενώ τοποθέτησαν πριονίδι στο οδόστρωμα για να μην προκληθεί κάποιο άλλο ατύχημα.

Τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκης-Μουδανιών με 4 τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, την Παρασκευή περίπου στις 18:30, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών στο ρεύμα προς Χαλκιδική στο ύψος του Σχολαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία στο περιστατικό ενεπλάκησαν δύο Ι.Χ. οχήματα. Στο σημείο έσπευσε η τροχαία και το ΕΚΑΒ, καθώς υπάρχουν τέσσερις τραυματίες. Πληροφορίες από το ΕΚΑΒ επισημαίνουν ότι οι τέσσερις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας μεταξύ 30 και 40 ετών και οι δύο εκ των τεσσάρων είναι άντρες.  Η κυκλοφορία στο σημείο διεξαγόταν μέχρι νωρίς το βράδυ με δυσκολία καθώς η τροχαία αρχικά έκλεισε όλες τις λωρίδες και εξέτρεπε τα οχήματα από παράδρομο πριν το Σχολάρι και στη συνέχεια λίγο πριν τις 20:00 έδωσε στην κυκλοφορία μία λωρίδα στο ρεύμα προς Μουδανιά. Πιο μετά άνοιξαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις