Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Δράμα: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας σε δυστύχημα
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Δράμα: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας σε δυστύχημα

Τροχαίο Δράμα: Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην Εθνική οδό Δράμας-Εξοχής

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην Εθνική οδό Δράμας-Εξοχής. Το τροχαίο σημειώθηκε, όταν, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος αλλοδαπός και επέβαινε 53χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών και τον τραυματισμό του συνεπιβάτη.

Όπως αναφέρει το thestival οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Δράμας, όπου λίγο αργότερα, υπέκυψαν στα τραύματά τους. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.

Τρομακτικό τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Νεκρή η γυναίκα που έχασε τον έλεγχο του οχήματός της επί της Λεωφ. Πόρτο Ράφτη

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα.  Σύμφωνα με την ενημέρωση τόσο της τροχαίας όσο και της πυροσβεστικής ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε κολόνα φωτισμού. Η 55χρονη γυναίκα οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, εξέπνευσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις