Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό Κρήτη: Ο οδηγός ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό Κρήτη: Ο οδηγός ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό Κρήτη: Το αυτοκίνητο να βρεθεί στο γκρεμό και να υποστεί πολύ μεγάλες υλικές ζημιές.

Σε χαράδρα περίπου 100 μέτρων έπεσε αυτοκίνητο το πρωί του Σαββάτου στις Ασφενδιλές του Δήμου Καντάνου Σελίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, 70χρονος οδηγός είχε σταθμεύσει το αγροτικό του και ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βρεθεί στο γκρεμό και να υποστεί πολύ μεγάλες υλικές ζημιές.

Μάλιστα ενώ αρχικά είχε ξεκινήσει προς το τόπο του συμβάντος ασθενοφόρο από το Καστέλι Κισσάμου, η κλήση ακυρώθηκε, αφού ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός. Αστυνομία και πυροσβεστική έσπευσαν στο σημείο, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι δεν υπήρχε άλλος επιβάτης στο όχημα. Στον τόπο του ατυχήματος επιχείρησαν τρία οχήματα από Κάνδανο και Καμπανού με έξι πυροσβέστες.

Πύργος: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε σημειωθεί πριν λίγο καιρό, στην Κορυφή του δήμου Πύργου όταν ένα αυτοκίνητο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα βάθους τριάντα μέτρων. Η οδηγός του οχήματος εγκλωβίστηκε σε αυτό, και χρειάστηκε η συνδρομή δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν, και παρότι η γυναίκα ήταν σε σοκ, δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις