Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ατλέτικο Μαδρίτης: Τρόμος και φόβος ο Μέσι για τις ομάδες της Laliga
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Τρόμος και φόβος ο Μέσι για τις ομάδες της Laliga

Ατλέτικο Μαδρίτης: Τι αναφέρει ο Φελίπε για τον Σιμεόνε

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Λιονέλ Μέσι μεγαλούργησε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και όχι μόνο σάρωσε τους τίτλους σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο αλλά δημιούργησε “εφιάλτες” σε όλους τους αντιπάλους του στο πρωτάθλημα της Ισπανίας Laliga, με την Ρεάλ Μαδρίτης, την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και την Σεβίλλη κ.α ομάδες να αποτελούν τα αγαπημένα του “θύματα” όσον αφορά στον αριθμό γκολ που πέτυχε εναντίον τους. Όλα αυτά μάλιστα ενώ όλες οι ομάδες έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον εξουδετερώσουν, ακόμα και με συνεργασίες παικτών, με τον Φιλίπε Λουίς να δίνει στο φως της δημοσιότητας τις τακτικές του Ντιέγκο Σιμεόνε στο ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο που είχαν ως στόχο τον περιορισμό του Αργεντινού.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης των ροχιμπλάνκος υποστήριξε πως προτεραιότητα για τον προπονητή της Ατλέτικό, Σιμεόνε, ήταν να σταματήσει τον συμπατριώτη του και για αυτό δεν τον αποκαλούσε με το όνομά του, αλλά του είχε βγάλει παρατσούκλι για να δίνει θάρρος και ώθηση στους ποδοσφαιριστές του.

Οι αποκαλύψεις του Φελίπε Λούις

Ο Φιλίπε ο παλαίμαχως παίκτης της Ατλέτικο, δήλωσε στην “Marc” ότι: “Στην Ατλέτικο, ο Σιμεόνε έβαζε τέσσερις παίκτες πάνω στον Μέσι! Οπότε όταν σκόραρε, δεν ήταν λάθος κάποιου παίκτη, ήταν απλά ο Μέσι. Πριν από τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, ο Σιμεόνε δεν ανέφερε ποτέ το όνομα Μέσι στις αναλύσεις του. Τον αποκαλούσε πάντα “νάνο”, ώστε να μην τον φοβόμαστε όταν ήμασταν απέναντί του”.

Με την έμπνευση του Σιμεόνε να μην αποδίδει πάντως αν αναλογιστεί κάποιος πως ο Μέσι σκόραρε συνολικά 32 γκολ ως παίκτης της Μπαρτσελόνα απάντι στους ερυθρόλευκους της Μαδρίτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις