Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λίβερπουλ: Σαλάχ και Τσιμίκας μοίρασαν χαρά και δώρα σε δύο φιλάθλους
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λίβερπουλ: Σαλάχ και Τσιμίκας μοίρασαν χαρά και δώρα σε δύο φιλάθλους

Λίβερπουλ: Η συνέντευξη των Τσιμίκα και Σαλάχ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η συγκεκριμένη φιλία που έχει κάνει ο Έλληνας αμυντικός, Κώστας Τσιμίκα με τον συμπαίκτη του Μοχάμεντ Σαλάχ, βρέθηκε στο επίκεντρο του νέου επεισοδίου «Bezzies» που προβλήθηκε στο κανάλι της Λίβερπουλ στο YouTube. Από το 2020 που έγιναν συμπαίκτες, οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές των reds έχουν αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις, εντός και εκτός γηπέδου. Στην πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη, Σαλάχ και Τσιμίκας αποκάλυψαν στην παρουσιάστρια, Τσέλσι Γκράιμς, πώς ξεκίνησε η φιλία τους, ενώ προσέφεραν άφθονο γέλιο κατά τη διάρκεια παιχνιδιού ερωτήσεων.

Ο Σαλάχ ανέφερε ότι: «Τον συνάντησα στο αεροδρόμιο, την πρώτη του ημέρα στο σύλλογο. Πήραμε το ίδιο αεροπλάνο, πήγαμε στην προετοιμασία κι είχαμε μία σύνδεση. Απλά μιλήσαμε κι είναι ένας υπέροχος τύπος. Δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις, αλλά ξέρω πώς να το χειριστώ αυτό».

Οι δηλώσεις του Τσιμίκα για τον Σαλάχ

Ο Έλληνας διεθνής δήλωσε ότι: «Προφανώς δεν είναι φίλος μου, είναι ο ψυχολόγος μου. Ταξιδέψαμε στο Μόναχο και μετά έπρεπε να ταξιδέψουμε οδικώς δύο ώρες μαζί, οπότε είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο να κουβεντιάσουμε. Είναι πολύ χαρούμενος που με γνώρισε. Θα αφήσω εκείνον να μιλήσει». Στη συνέχεια, οι δύο ποδοσφαιριστές επαιξαν ένα παιχνίδι ερωτήσεων, με τις απαντήσεις τους να προσφέρουν άφθονο γέλιο. Ενδεικτικά, στην ερώτηση, ποιος θα ήταν ο πρώτος που θα καλούσε σε περίπτωση ανάγκης, ο Κώστας Τσιμίκας απάντησε πως ο πρώτος που σκέφτηκε είναι ο Σαλάχ, αλλά «ξέρω πως δεν σηκώνει το τηλέφωνο». Από την πλευρά του ο Σαλάχ ανέφερε ότι δεν θα καλούσε τον Τσιμίκα, «γιατί δεν πρόκειται να με βοηθήσει».

Ο Τσιμίκας βαθμολόγησε με «15 στα 10» το προσωπικό του στιλ, με τον Αιγύπτιο διεθνή να τον αποθεώνει για τις ενδυματολογικές του επιλογές και στη συνέχεια να τον “πειράζει” που δεν έχει ακόμα σκοράρει με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ο Σαλάχ ρωτήθηκε για το ποια ήταν η προσωπική διάκριση του Τσιμίκα τη σεζόν 2019/20 που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, με τον Ελληνα αμυντικό να παίρνει τον λόγο και να λέει: «Κι εγώ κέρδισα τρόπαια, φίλε. “Ο πιο όμορφος παίκτης της χρονιάς”, αποκλείεται». Απαντώντας στην ερώτηση, ο Σαλάχ διόρθωσε: «Ο Ελληνας παίκτης της χρονιάς».

Τα δώρα που μοίρασαν οι δύο φίλοι

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και με αφορμή τις γιορτές οι Κώστας Τσιμίκας και Μοχάμεντ Σαλάχ επισκέφθηκαν δύο οπαδούς της Λίβερπουλ στο σπίτι τους. Έκπληκτη η κυρία που τους άνοιξε την πόρτα και τους αντίκρισε, φώναξε τον άντρα της να δει ότι πράγματι είχε έρθει ο Αιγύπτιος σταρ της ομάδας τους, μαζί με τον Έλληνα αμυντικό. (δες βίντεο)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις