Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάσος Ξιαρχό – Ανδρέας Μικρούτσικος: “Μίλησε πολύ άσχημα για εμένα”
LIFESTYLE

Τάσος Ξιαρχό – Ανδρέας Μικρούτσικος: “Μίλησε πολύ άσχημα για εμένα”

Τάσος Ξιαρχό - Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είπαν να ντρεπόμαστε. Δεν είναι ντροπή να πας κάπου για φιλανθρωπικό σκοπό, ντροπή είναι να βγάζεις συνέχεια κακία».

Ο μεγάλος νικητής του “Celebrity” μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για το ριάλιτι, ενώ αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Είδα πολλά πράγματα από άλλες εκπομπές που με στεναχώρησαν. Είδα να μιλάνε πολύ άσχημα για το Celebrity. Δεν δώσαμε κάτι κακό από εκεί μέσα. Είδα μια Ελλάδα, από εκεί, που όλοι μάλωναν για ανούσια πράγματα. Αναγκαστικά ήρθα εδώ, αλλά θα ερχόμουν ούτως ή άλλως, γιατί είσαι πολύ σωστή δημοσιογράφος και δεν έρχεσαι εδώ να πεις για τη ζωή σου, αλλά έρχεσαι εδώ για να κάνεις τη δουλειά σου», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο Τάσος Ξιαρχό είπε στη συνέχεια: «Και είδα ότι κάποιοι είναι σε εκπομπές για να παρουσιάζουν τον εγωκεντρισμό τους. Μιλούσαν πολύ άσχημα για το Celebrity. Χθες είδα τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μιλάει πολύ άσχημα για το πρόσωπό μου. Δεν μου χρωστάει κάτι για να μιλήσει καλά, αλλά… Μίλησε άσχημα όχι για το παιχνίδι, αλλά για ένα άλλο θέμα». Κλείνοντας, ο Τάσος Ξιαρχό ανέφερε: «Είπαν να ντρεπόμαστε, ότι έχουν ρεζιλευτεί όσοι πάνε εκεί, ντροπή που πήγαν εκεί. Δεν είναι ντροπή να πας κάπου για φιλανθρωπικό σκοπό, ντροπή είναι να βγάζεις συνέχεια κακία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις