Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους: “Το παιδί θα έρθει αντιμέτωπο με δυσκολίες γιατί η κοινωνία δεν είναι ιδανική”
LIFESTYLE

Τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους: “Το παιδί θα έρθει αντιμέτωπο με δυσκολίες γιατί η κοινωνία δεν είναι ιδανική”

Τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους: «Για μένα, το σημαντικό είναι σε μια οικογένεια να υπάρχει αγάπη» ανέφερε

Η Ιωάννα Παππά μίλησε για τον σύντροφό της, τον γιο της και το θέμα της τεκνοθεσίας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Αρχικά, δήλωσε: «Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο του γάμου. Η αλήθεια είναι ότι με τον σύντροφό μου δεν περιμέναμε ότι θα ερχόταν ένα παιδί τη στιγμή που ήρθε, παρότι είχαμε πάρει την απόφαση να γίνουμε γονείς. Μετά προέκυψαν διάφορα γεγονότα που δεν μας έχουν επιτρέψει να προχωρήσουμε ούτε σε γάμο, ούτε σε βαφτίσεις και τέτοια. Ο γιος μας είναι 4 ετών, 5 κάπου εκεί. Πλέον το πιθανότερο είναι ένας γάμος παρά μια βάπτιση και θα είναι παρανυφάκι».

Σχετικά με το θέμα της τεκνοθεσίας από ομοφυλόφιλους, σχολίασε: «Έχω στο περιβάλλον μου φίλους μου που έχουν μπει στη διαδικασία να αποκτήσουν παιδί μέσω τεκνοθεσίας. Για μένα, το σημαντικό είναι σε μια οικογένεια να υπάρχει αγάπη. Σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα, θα έρθει αντιμέτωπο με δυσκολίες το παιδί γιατί η κοινωνία δεν είναι ιδανική… Τα παιδιά είναι σκληρά, αλλά όχι μόνο τα παιδιά, και οι γονείς είναι σκληροί. Σίγουρα θα υπάρξουν θέματα, αλλά από το σπίτι θέλει στήριξη, πολύ διάλογο και ενημέρωση». «Κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει αν θα γίνει μητέρα ή αν δεν επιθυμεί να γίνει μητέρα. Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά και δεν υπάρχουν πρέπει», είπε στο τέλος η Ιωάννα Παππά.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις