Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταγγελία στα Χανιά: Βρήκε σκουλήκια σε κοτόπουλο σούπερ μάρκετ
ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία στα Χανιά: Βρήκε σκουλήκια σε κοτόπουλο σούπερ μάρκετ

Σοβαρή καταγγελία στα Χανιά. Βρήκε τρία σκουλήκια σε ψημένο κοτόπουλο.

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε μία γυναίκα στα Χανιά, η οποία φέρεται, όπως αναφέρει το zarpanews.gr, να βρήκε σκουλήκια σε ψημένο κοτόπουλο που είχε αγοράσει από σούπερ μάρκετ. Η γυναίκα και μητέρα στα Χανιά τράβηξε, μάλιστα, και φωτογραφίες, όπου φαίνονται τα σκουλήκια, προκειμένου να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της. Όπως λέει η ίδια, όταν επέστρεψε σπίτι και το άνοιξε, ήρθε «αντιμέτωπη» με τα ασπόνδυλα.

Τραβώντας τις φωτογραφίες, αποφάσισε να επιστρέψει στο σούπερ μάρκετ, όπου προμηθεύτηκε το κοτόπουλο, με τους υπεύθυνους του καταστήματος να αποδέχονται τους ισχυρισμούς της και να της επιστρέφουν τα χρήματα. Τη διαβεβαίωσαν πως θα ψάξουν το θέμα, για να διαπιστώσουν πώς ακριβώς προκλήθηκε το πρόβλημα καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά.

Χανιά: Τι είπε στην καταγγελία της

Η μητέρα που έκανε την καταγγελία ανέφερε πως εντόπισε τρία σκουλήκια, μόλις έβαλε το κοτόπουλο στο τραπέζι του σπιτιού της. Πολύ γρήγορα το πήγε πίσω και ζήτησε να μιλήσει με τον υπεύθυνο του σούπερ μάρκετ. Μετά τις εξηγήσεις που άκουσε, η γυναίκα πήρε πίσω τα χρήματα που είχε δώσει και επέστρεψε στην οικογένειά της. Ξεκάθαρα πάντως, τα χρήματα είναι δευτερεύοντα σε μια τέτοια περίπτωση αυτή.

Σκουλήκια στα Χανιά Σκουλήκια στα Χανιά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις