Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Δεν συμφωνώ, λέει ο Κώστας Χαρδαβέλλας
LIFESTYLE

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Δεν συμφωνώ, λέει ο Κώστας Χαρδαβέλλας

«Εγώ που δεν είχα γονείς ποτέ μου, ξέρω τι σημαίνει αυτό» συνέχισε ο δημοσιογράφος - Δείτε το βίντεο

Το ζήτημα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια κλήθηκε να σχολιάσει ο Κώστας Χαρδαβέλλας στη συνέντευξη που έδωσε για λογαριασμό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου». «Δεν συμφωνώ με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, το παιδί χρειάζεται και τη μάνα και τον πατέρα. Ιδιαίτερα τη μάνα. Εγώ που δεν είχα γονείς ποτέ μου, ξέρω τι σημαίνει αυτό, υπάρχει πάντα μέσα μου ένα κενό, μια τρύπα τεράστια, γιατί δεν είχα τη μάνα μου. Άρα λοιπόν ναι, είμαι εναντίον, γιατί αυτά τα παιδιά θα μεγαλώνουν με μια τρομακτική έλλειψη του αντίστοιχου φύλου. Κάποια δεν θα έχουν τη μάνα τους και κάποια δεν θα έχουν τον πατέρα τους» απάντησε.

Στην ίδια συνέντευξη, είπε για την καριέρα του: «Είμαι 50 χρόνια στην τηλεόραση, για μένα είναι η ζωή μου. Το δημοσιογραφικό ένστικτο και η εντιμότητα σε κάνουν καλό δημοσιογράφο. Ο Μανώλης Καψής κάποτε μου είχε πει ότι ως δημοσιογράφος πρέπει να κοιτάω στα μάτια τον γιο μου χωρίς να ντρέπομαι. Τα λεφτά δεν βγαίνουν με τη δημοσιογραφία».

Για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, είπε: «Αντιμετώπισα τον καρκίνο μέσω της δημοσιογραφίας, το 50% της αρρώστιας μου ήταν από στρες για τα νούμερα. Αν έκανα υψηλά νούμερα, ξεκινούσα τη μέρα μου με χαρά. Αν ήταν χαμηλά τα νούμερα, ήμουν ράκος. Τα στελέχη των καναλιών είναι σκληρά, κόβουν εκπομπές χωρίς να δοθεί η ευκαιρία να καταφέρουν να κάνουν νούμερα».

Ακόμη, Κώστας Χαρδαβέλλας δήλωσε: «Έχω κάνει το λάθος της αυτοαναφορικότητας στην τηλεόραση με την Αγγελική Νικολούλη. Ο τηλεοπτικός μας καβγάς με την Αγγελική ήταν ανόητος. Ο καρκίνος μού έκανε καλό, πλέον βλέπω τα πράγματα από άλλη πίστα. Όταν πλησιάζεις το θάνατο, βλέπεις τα πράγματα αλλιώς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις