Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φώτης Σεργουλόπουλος: Είναι δικαίωμα του καθένα αν θέλει να παντρευτεί
LIFESTYLE

Φώτης Σεργουλόπουλος: Είναι δικαίωμα του καθένα αν θέλει να παντρευτεί

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε τις απόψεις του για τον γάμο

Σε συζήτηση που είχαν στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για τον γάμο την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η καλεσμένη, Λένα Παπαληγούρα, μίλησαν για το δικαίωμα του γάμου.

Πιο συγκεκριμένα, η Λένα Παπαληγούρα είπε: «Ο γάμος είναι μια ισχυρή μετάβαση στη ζωή των ανθρώπων, ακόμα και αν είναι ένα συμβολικό γεγονός. Σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια άλλη φάση. Όλες αυτές οι μεταβάσεις στη ζωή, ακόμα και αυτές που είναι κατά κοινή ομολογία χαρμόσυνες, προσδίδουν και μια δυσκολία στους ανθρώπους. Δηλαδή το γεγονός ότι αποφασίζεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου είναι κάτι πολύ ωραίο, συνήθως είναι πολύ ωραίο για τους συγγενείς σου. Εγώ το βίωσα πολύ ωραία, αλλά ξέρω ότι είναι δύσκολο. Όπως και η γέννηση ενός παιδιού που είναι για όλους μας χαρά, για κάποιους άλλους ανθρώπους να είναι ένα δύσκολο γεγονός. Και το λέω αυτό γιατί καμιά φορά αντιμετωπίζεται λίγο ως ταμπού όταν κάποιος δυσκολεύεται που παντρεύτηκε και λέμε: “Μα γιατί; Έπρεπε να χαίρεται”. Γιατί έπρεπε σώνει… Νομίζω ότι όλες αυτές οι μεταβάσεις εμπεριέχουν και τη δυσκολία της μετακίνησης από μια φάση της ζωής σε μια άλλη».

Με τη σειρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε: «Είναι δικαίωμα του καθένα να αποφασίζει τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Αν θέλει να παντρευτεί… Βέβαια, το θέμα είναι να μπορεί να παντρευτεί».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις