Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημήτρης Σαμόλης – bullying: Με εκφόβιζαν επειδή δεν έπαιζα μπάλα και έκανα παρέα με κορίτσια
LIFESTYLE

Δημήτρης Σαμόλης – bullying: Με εκφόβιζαν επειδή δεν έπαιζα μπάλα και έκανα παρέα με κορίτσια

Δημήτρης Σαμόλης - bullying: «Μου έμεινε τραύμα το μπούλινγκ που βίωσα, ευτυχώς υπάρχουν ψυχοθεραπευτές».

Ο Δημήτρης Σαμόλης μίλησε για το bullying που είχε βιώσει ως παιδί, τη σχέση με τον πατέρα του, αλλά  και τον γάμο της Δήμητρας Ματσούκα, στον οποίο ήταν καλεσμένος. «Η σχέση μου με τον πατέρα μου έχει πολλές προκλήσεις, όσο περνάει ο καιρός λειαίνονται οι γωνίες αυτής της σχέσης και είμαστε πολύ καλύτερα» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σαμόλης στο  «Fay’s Time». Ο Δημήτρης Σαμόλης είπε στη συνέχεια: «Έχω υποστεί μπούλινγκ ως παιδί επειδή δεν έπαιζα μπάλα και έκανα παρέα με κορίτσια. Επειδή δεχόμουν μπούλινγκ έβγαλα μια άμυνα και έγινα πολύ σκληρό παιδί, είχα παγώσει για να μη δείχνω τα συναισθήματά μου. Μου έμεινε τραύμα το μπούλινγκ που βίωσα, ευτυχώς υπάρχουν ψυχοθεραπευτές».

Ανέφερε επίσης: «Οι δικοί μου δεν ήθελαν να ασχοληθώ με την υποκριτική, ειδικά ο μπαμπάς μου ήταν κάθετος. Ήθελα να γίνω ηθοποιός για να πάρω την αγάπη που ένιωθα ότι μου λείπει. Ήθελα να πω σε όλους “τώρα με βρίζεται, αλλά κάποια στιγμή θα με αγαπήσετε θέλετε δεν θέλετε”. Οι γονείς μου έχουν καταλάβει τα λάθη τους, σε κάποιες φάσεις όμως με θεωρούν υπερβολικό». Τέλος, ο Δημήτρης Σαμόλης είπε για τη Δήμητρα Ματσούκα: «Το παντρέψαμε το κορίτσι, ήμασταν φειδωλοί στον τρόπο που το αντιμετωπίσαμε, είναι πολύ ερωτευμένα τα παιδιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις